Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím, že Slováci by ocenili, kdyby se tamní velvyslankyní stala žena našeho bývalého prezidenta. Já vím, že pro pravdoláskaře by byl lepší ten Čalfův adjunkt dynstbýr nebo přímo Dáša, případně Bára, co jezdila po Hradu na koloběžce...

2 1
možnosti
Foto

a co prostě profesionál, co to nemá jako trafiku?

0 0
možnosti
Foto

kmotři si mezi boji o území v otázkách udržení občas vyhoví navzájem...nic překvapivého...prostě splátka za laskavost

2 2
možnosti
JP

Odpovídám: Potřebuje, nejde jen o trafiku, ale o mocenský vliv V. Klause, o další ovlivňování mezinárodní politiky možným agentem KGB.

3 3
možnosti
MT

touché R^ KGB bych do toho netahal, ale navázání na mocenský vliv - přes to vlak nejede.

1 2
možnosti
JC

Takový ne příliš elegantní pokus dostat bývalého prezidenta z Prahy.

Ale že by se Klaus odebral coby manžel velvyslankyně do exilu v Bratislavě je velmi málo pravděpodobné.

0 1
možnosti
RF

R33a90d83i10m 41F39r65a70n92c

28. 3. 2013 21:08

Ta ženská byla jako štika a nejen v ČEZu. Za ty roky už lidé ani nepamatují, kde všude si přisedla, kde všude si přihřála polívčičku za tiché podpory povedeného manžílka a lidí z jeho klanu.:-/ Nyní ještě, aby provozovala trafiku pod Tatrami? No, to snad nééé!

http://www.bezkorupce.cz/2004/09/roli-klausove-v-h-systemu-objasni-soud/

Zdroj: (bezXkorupce)

4 4
možnosti
AK

Když už, tak první navrhuje ministr zahraničí. A ať se Vám to líbí nebo ne, je to odměna za podporu. A je to trapný a okatý. A až vyhrajou socani, tak bude. Počkejte si.

3 5
možnosti
BM

Tady ani tak nejde o trafiku, ale o to, že pan Zeman opět porušil slib, že do funkcí bude jmenovat odborníky a nikoli amatéry. A paní Klausové v tomto oboru amatérkou je......

5 7
možnosti
Foto

A on už ji jmenoval?

4 3
možnosti
PK

I když paní Livie má VŠE, pracovala ve výzkumu, byla ve více dozorčích radách tak jsem od ní nikdy neslyšel odborný vyzrálý  projev  na úrovni. Možná se mýlím. Třeba pí Vašáryová je pro mne příliš napravo, ale i když si odmyslím její herecké schopnosti - to myslím v dobrém, tak klobouk dolů.

3 3
možnosti
BM

Paní Vašáryová ale narozdíl od paní Klausové vystudovala diplomacii (stejně jako další z herců pan Stropnický), takže byla profesionálka........

6 2
možnosti
Foto

Na mě působí bývalá první dáma velice dobře, takže pokud má být někdo velvyslancem na Slovensku, ať je to klidně ona R^

5 7
možnosti
RK

Role velvyslance v cizí zemi doopravdy nemá nic společného s tím, jak dotyčná osoba na vás působí. Nedělejme s diplomatického sboru šaškárnu. Ministerstvo zahraničních věcí a jeho úřady jsou to málo, co tady jakš takš funguje.

4 3
možnosti
MT

ad 2, 3: to byste mohl říct úplně o každém trafikantovi, protože jsou to obecné fráze, jež nelze dokázat ani vyvrátit. Proto mě překvapuje, že jste se trafikantů nezastával už v minulosti.

.

ad 4: tady jste myslím nepochopil zjevnou narážku..

2 2
možnosti