Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J84o20s36e51f 87P29o91t21r

13. 3. 2013 21:35

Ve zprávách IDNES, článek "Máme papeže" za hodinu po uveřejnění je 12 (slovy dvanáct) víceméně kladných stránek diskuzí. Pak, že Češi jsou ateisté a že je katolická církev nezajímá !

2 1
možnosti
Foto

Nikdy jsem nepochopil, a asi ani nepochopím, proč se ateisté vyjadřují k volbě hlavy katolické církve :-) Vždyť by Vám to mohlo být úplně jedno. Ale budiž, už jsem si na to na internetu zvykl.

3 3
možnosti
JS

To máte stejné třeba s lidmi co nechodí k volbám atp. Je demokracie - může se každý vyjádřit ke všemu.

0 0
možnosti
MK

Proč by si církev měla uvědomit, že žije v 21 století?: Církev zde není od toho aby se přozpůsobovala, ale hlásala evangelium.

4 2
možnosti
VH

ale nemusí přitom znečišťovat životní prostředí

2 1
možnosti
VH

V dnešní době používat k šíření informací barvu kouře, to ukazuje, jak církev zaostává za vývojem lidstva a rozvojem komunikačních technologií, jak ji ujel vlak.

2 5
možnosti
LK

Hlavatý, přesně tak! Já taky nechápu ty patlaly malíře, kteří pořád kreslí rukou a štětcem, když můžou použít PhotoShop a vytvořit mnohem dokonalejší díla.

8-o

3 3
možnosti
Foto

Habemus Papam!!!

XVX

Christus Vincit, Christus Regnat, Christus Imperat!!!

Může se Vám to, pane Vereši, nelíbit, můžete s tím polemizovat, můžete proti tomu dštít oheň a síru, ale nic s tím nenaděláte

4 3
možnosti
Foto

Pokud sem pan Vereš vůbec přijde ;-)

3 3
možnosti
BM

To zase bude něco pro pana Vereše.....

Ale ode mne karmaR^

5 2
možnosti
OK

kdyz jsem poprve cetl jeste na zakladce kaplickeho dilo, zaujalo mne, ze dotycny carodejnicky tribunal zridila svetska moc, nikoli cirkev, ktera byla tehdy i dnes z bobligova silenstvi obvinovana...

5 1
možnosti
BM

Jistě, ani jedeen ze soudců nebyl duchovní....Akorát v případě Otce Lautnera rozhodovala konzistoř o jeho vydání světské moci.......

3 1
možnosti