Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Vy máte ale starosti. Asi se nudíte. Nechcete mi přijet pokosit trávu? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nechci... A vůbec, nějak nechápu ty, kteří prostě hned vidí v každé ptákovině "starosti" pisatele". A to starosti, které jsou jim na hony vzdálené a tak hloupé, že to musí autorovi dát patřičně najevo. Takže vězte pane Tencere, to o čem byl tento blog vůbec není o tom, jaké mám starosti! A pokud jste to vzal vážně, tak musíte mít opravdu hodně nudný život. A na tom nic nezmění ani ten posekaný trávník..:-).

0 0
možnosti
Foto

No nevím. Vono jak v tom není ta odbornost, specializace, expertiza a tak, jestli je to vůbec ,,vono"8-oI když asi jak pro koho;-) Takže jo;-)R^

0 0
možnosti
LP

Jak už napsal Pavel Jansa: astrologové pracují s přesným MÍSTNÍM časem narození, tzn. jim jde o konkrétní přesné postavení planet v daném OKAMŽIKU. Jak si ten okamžik lidé očíslují či nazvou, je celkem jedno, to už je otázkou formy komunikace a byrokracie. Vždy je ale celkem jasně dané, jestli platí letní či zimní čas. (To jen takoví jako já to zjistí až po týdnu.. ;-D ) Jinak bych ale poslala ty chytrolíny, co to vymysleli, zpět na višeň, odkud spadli.

1 0
možnosti
MR

To je standardní vědět jestli v době narození byl či nebyl letní čas;-)

0 0
možnosti