Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Hodně lidí podlehlo socialistickým závazkům a volební účasti. Obojí opravdu nebylo povinné.

0 0
možnosti

mně se moc líbí, kterak obecní správa sice nezajistila finance či blbě plánovala, nicméně pana Lorence zajistila. S chutí jsem se zasmál:-)

0 0
možnosti
Foto

Sice jsem se bál toho, že to nikdo nepochopí, ale... Ale pak jsem si uvědomil, že jsou i lidé, kteří mají trochu přehled a tak jsem to tam dal... Jsem rád, že to někoho pobavilo. :-)

1 0
možnosti
PV

Tak aby v tom bylo jasno - třeba na vesnicích a v malých městech si lidé postavili hospody, prodejny a jiné objekty, které se po sametovém podvodu staly předmětem prodeje aa někdo kdo nestavěl na tom vydělal.

Dnes na vesnicích lidé chodí kolem zavřených obchodů a hospod a diví se, proč je to zavřené a za komančů to šlo .

Dnes jsou satelitní městečka, kde chybí silnice,chodník, obchůdek, hospoda, škola, školka atd - prostě proto že se to ekonomicky nevyplatí - já třeba v akci Z pomáhal stavět chodník, který slouží dodnes a pamatuji, kolik jsme u toho zažili srandy , pokecali se sousedy atd a dokonce nás to i bavilo - ale ne proto, že bychom podporovali komanče, ale proto že jsme si to dělali ,,pro sebe,,

0 0
možnosti
Foto

Tak nějak to bylo...

0 0
možnosti
NM

...dobrej postřeh a doufám,že bude následovat taky " jak jsem koupil v privatizaci samoobsluhu za pakatel"...

0 0
možnosti
Foto

Tak to už bude muset napsat někdo jiný...

0 0
možnosti
VV

Jen bych podotkl, ze ji neznicil ten supermarket, ale obyvatele, kteri nevahali jet treba pres cele mesto aby koupili ctvrtku masla o korunu levneji.

0 0
možnosti
Foto

Nejeli přes půl města. Jen asi o tři sta metrů dál... Ale i to stačilo i když tentokrát v tom nejsou ani tak ceny, jako větší sortiment zboží. Ten se do toho menšího obchodu tak nějak nevešel...

0 1
možnosti
JN

J36o59s76e96f 39N18i80k84l

4. 3. 2018 16:19

R^...ano, někdy se při tom užilo i legrace...

3 0
možnosti