Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za článek... Bohužel je to tak, že kdo nezažil, ten těžko chápe... Prožila jsem dvě epizody deprese a není to sranda... Jsem puntičkářka a čistotný člověk, ovšem v té době mi dělalo problém jít na záchod, do sprchy, nekoupala jsem se třeba tři dny, nebavila mě oblíbená hudba, oblíbený film, kniha, příroda, přátelé, nic... Chtěla jsem jen spát a neměla jsem naprosto žádnou energii, všechno jsme viděla jakoby za sklem, prostě jako bych nebyla součástí dění kolem... Běžná činnost, která mi trvá cca 5 minut mi v době deprese zabere hodinu času... Toto bych nepřála ani svému největšímu nepříteli!

Všem, kteří vědí, o čem píšu, držím pěsti! Přeji hezký den! :-)

2 0
možnosti
Foto

Ahoj, Pavle. Já se s depkou léčím přes dva roky. Není to nic, co bych někomu přál. V jednu chvíli jsem byl naprosto OK, v druhou jsem totálně odpadl. Kdo nezažil - neuvěří.

5 2
možnosti
Foto

Víš Vláďo.. Já ti to raději napíšu mailem...

1 0
možnosti

Ale to je všeobecně známé, to jste teda neobjevil Ameriku. V psychiatrických , diagnostických a statistických manuálech je deprese uváděna jako duševní porucha mezi poruchami nálady, stejně jako součást jiných nemocí, třeba Addisonovy choroby nebo Parkinsona. Populace je promořena antidepresivy,a ne že by nějak moc zabíraly.:-/

2 3
možnosti
Foto

Ale já se nechystám objevit Ameriku! Já jen napsal to co o této chorobě vím a co mnoho dalších lidí ani netuší! I když možná tuší, ale neuvědomuje si to!

6 1
možnosti
DD

Asi ví o čem mluví.

3 0
možnosti
Foto

Kdo? Autor? Ví...

4 0
možnosti