Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Netuším,pro jaké děti se v současnosti točí pohádky.Podle poslední diskuse se širokým okolím jsem zjistil,že klasické filmové/televizní pohádky se točí spíše pro dospělé,protože dnešní děti uspokojují pouze animované paskvily typu "Bakugan",Pokémon,Transformers....(a samozřejmě výplody Pixaru aj.studií-neřadím mezi paskvily)apod.Není to výtka proti Vám,spíše si jen tak trošku "brumlám pod vousy".;-)

0 0
možnosti

I95v83o 24Ž26á72č66e93k

30. 12. 2013 4:45

Když někdo nemá televizi, protože usoudí, že ji nepotřebuje, je to naprosto v pořádku. Ale není v pořádku, když se vytahuje na ty, kteří televizi mají. Já třeba zase nemám auto (a není to z finančních důvodů) a nikdy by mě nenapadlo považovat se proto za nějakého lepšího člověka.

Televizi mám a vybírám si pořady, na které se budu dívat. V této věci s vámi částečně nesouhlasím - existence vypínače je opravdu podstatná.

0 0
možnosti
Foto

Televizi nemám od roku 2005, kdy jsem o ni po přestěhování přišla. Prostě jsem zjistila, že v případě, že mám připojení k internetu už televizi nepotřebuji a je zbytečné si ji kupovat:) Nevím, jestli jsem intelektuál a nebo rádobyintelektuál, ale mám raději interaktivnější zábavu:)

0 0
možnosti
Foto

Pokud televizi nemáte a nechybí vám, tak je to naprosto v pořádku. Ale jen do té doby, než se s tím začnete chlubit a začnete ten beztelevizní život vnucovat druhým. Ale to zřejmě není váš případ.:-)

0 0
možnosti

Proč rádoby intelektuálů? Protože vy koukáte na jakoukoli .....a oni ne, tak jsou to rádoby intelektuálové? Obávám, se že to nedokážete posoudit, jen odsoudit. Pokud se n a televizi koukáte, je to vaše věc, pokud vám to někdo haní, je to blbec, co je mu po tom, to máte pravdu, ale na faktu, že tam skutečně dávají pro někoho kulový, mnoho nezměníte.

2 0
možnosti

I19v66o 69Ž77á59č25e86k

30. 12. 2013 4:48

Jak víte, že se pan Nitka dívá na jakoukoli ...? Perfektně jste předvedla, co mu na podobných lidech vadí (a mně také).

2 0
možnosti
VK

Takove rozumne nazory, a takovy nesmysl na cepici..;-D. Nic ve zlem. Naprosto souhlasim, techto radoby intelektualu, kteri sve pohrdani televizi pisi, pricemz jednim okem sleduji televizni program, je vetsi nez male mnozstvi. Vse nejlepsi do noveho roku vam s Karmou preji.

2 1
možnosti
Foto

P55a20v63e65l 27N98i66t92k51a

29. 12. 2013 20:21

Ale no tak... Já vím, že ty brýle na čepici vypadají poněkud divně, ale nazvat je nesmyslem?

2 0
možnosti