Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Holzmannův humor se zdál býti jednoduchým, ale on už dlouho za sebe nemá náhradu. Který komik dneška by ho mohl nahradit?

1 0
možnosti
Foto

Díky Vladimíre, pochvala od tebe vždy potěší.

0 0
možnosti
Foto

u H. to mám stejné jko u Buriána...ani po xté se mi neomrzí.

2 0
možnosti
PS

Souhlas, cítím to taky tak. Přeci když sleduji kopanou, nemohu říci, že jde o špatnou košíkovou. Každý divák má možnost přepnout na jiný kanál a po roce či dvou si pana Holzmanna připomenout. A všimnout si třeba jeho práce s levou rukou, aj. posuňky, které předtím unikly pozornosti. 

Tím nechci říci, že ČT je na úrovni, kterou by měla při jiném vedení. Možná by měl autor článek poslat Radě ČT. Té Radě, která je sice pro změny ve společnosti, ale jak jde o jméno gen.ředitele či jejího předsedu, volí stále stejné tváře. Po volbách do Parlamentu přijdou jiní lidé, vymění Radu a ta zase vedení ČT. Bude líp.R^

0 0
možnosti
Foto

Karma R^¨

Včera jsem asi po 100 letech měla volný večer a padlo rozhodnutí, že se budu jen válet u TV a sledovat program,...

No na TV se dívat nedalo, takže jsem skutečně brejlila jen do toho programu :-)

Děs...

1 0
možnosti
MK

Já už se na televizi nedívám a nemusím takové věci řešit;-)

0 0
možnosti
Foto

Čekal jsem na to, až se ozve první nesledovač televize... A vyhrál jste.

3 0
možnosti
VK

Karma. Mate naprostou pravdu. Nedavno jsem se nekde zminil o tom, ze je pro mne nepochopitelne, kdyz Miroslav Donutil v kazdem svem poradu zminuje Frantu Kocourka, ze se nezaslouzi o vysilani jeho scenek. A musi jich byt v archivu CT vice nez dost. A nejen Kocourka ale televize naprosto vypustila Darka Vostrela, Rudu Stolare a dalsi hvezdy televizni zabavy.

9 1
možnosti
SN

Václave, zatím se mi nedaří vstoupit do diskuse, navážu na Vás, s autorem plný souhlas. Také karma ! l

3 0
možnosti
DK

Bohuzel holzmanni dosli...Dnesni komici jsou vesmes trapaci (tim myslim cesti) a nez Rudu z Ostravy, to radsi 100x omleteho Holzmanna. Asi pred pulrokem jsem na youtube nasel pomerne zabavneho mladika z poradu "Na stojaka"...Rikal jsem si "tak tenhle ma talent"...chtel jsem neco pozitivniho napsat do komentare a ejhle...objevil jsem tam zminku o tom,ze vsechny scenky vykradl z jedne americke show...Podival jsem se na to a ten typek ty scenky zkopiroval nejen slovo od slova, ale snad i kazde mrknuti...strasne...

9 0
možnosti