Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím, že je to spíš naopak: my skřivani se na letní čas těšíme - ranní vstávání nám nedělá problém, a navíc získáme hodinu světla navíc :-)

1 0
možnosti
Foto

Vidíte, na to jsem nepomyslel...:-)

1 0
možnosti
Foto

I94v80o 85C84i11l62i35c30h

29. 3. 2014 6:12

Já jsem skřivan, takže můj postoj je dán ;-) Ovšem podobně mi vadí i ta změna na astronomický (on to není ve skutečnosti zimní) čas, také se pak musím několik týdnů aklimatizovat. A čím jsem starší, tím to snáším hůř.

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, R^. Já k tomu mám neutrální postoj. Sice nejsem nadšená z dřívějšího vstávání, ale zase mám radost z toho, že je dlouho světlo ;-D. Jo a jedna karma na tu dnešní noc.

0 0
možnosti
Foto

Díky Lucie... Ale ta karma bude asi až na tu zítřejší noc... :-)

0 0
možnosti
Foto

Při změně času si  nikdy nevychutnám  teplé ráno, takže ráno se svetrem nebo sakem, odpoledne vše nesu přes ruku.

A také se málo myslí na úplně malé děti (školky). Ty chudinky musí vstávat úplně nejdřív, protože jestliže matka pracuje od 7 hod., ony musí být ve školce cca v půl sedmé, vstávat musí v šest, což je vlastně v pět. A to je hrůza.

Hlavně se bojím, aby nebyl zaveden trvale letní čas. To už by teplá letní rána pro toho, kdo začíná pracovat brzy, neexistovala.

1 1
možnosti
JB

J33a52n 45B26í45l47e50k

28. 3. 2014 21:17

Osobně bych byl moc rád, aby už letní čas zůstal natrvalo. Měnění času po půl roce je nesmysl.

2 1
možnosti
JN

Čas podle mě: Tím se měří putování částic. Jednoduše řečeno. Souhlas? Pokud částice neexistovali nemohl existovat ani čas.

X

Ale pojmenoval jste to správně. Rozděl a panuj (hlupákům) . Proč by mě měly rozdělit názory. Odsuzuji Rusko za zločiny proti lidskosti a stejně odsuzuji Ukrajinu za zločiny ekonomické. Chceme učit co je právo a pořádek? Trochu mi teď češi připomínají opice co vyjdou z džungle a chtějí učit stavět mrakodrapy ;-D

0 0
možnosti
PS

Jak kteří. Většinou máme ve firmách schopné lidi, kteří jsou potomky schopných předků, působících před rokem 1938 v těchto krajinách. Se zdravým rozumem.R^

0 0
možnosti