Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A proto radši televizi nesleduji, stačí kouknout sem a vím hned, co se děje nového a když se chci podívat na film, tak si ho raději stáhnu a jako bonus si můžu udělat pauzu, kdy chci, a nemám ten film díky reklamám prodloužený o 40 minut... Život bez Tv, to je pohoda... :-)

1 0
možnosti
Foto

Upoutávku jsem neviděl, ale klikl jsem vám karmu za to, že tak pěkně mluvíte o E.T. :-)

4 8
možnosti
PK

Upřímně nevím jak moc E.T mimozemšťan zaujme děti které si v warhammeru 40k dávají k snídani lidi hraním za tyranidy, likvidují orky jako Eldaři... a nebo alespoň viděli jak 4 mateřské lodě Ori se bez problémů prostřílí skrz 2 pozemské X304, asgardský bitevník a flotilu lodí goauldů.

11 1
možnosti
Foto

Samozřejmě souhlas! Řeči chytráků "když se vám to nelíbí, nemusíte se na tu televizi dívat" jsou trochu mimo mísu. Své dívání si "zaplatíme" nuceným sledováním reklam, a abychom nepřišli ani o reklamy po filmu, udělá se to tak, že po "THE END" se buď smrsknou závěrečné titulky (které trvají s hudbou někdy i pár minut) na nekoukatelný minivýřez nebo se nahradí třísekundovým výpisem hlavních herců. Tohle komerční televize dělají rády i u dalších "megafilmů" a "filmů týdne", které bývají leckdy i dosti pochybné kvality. Co se týká E.T., opravdu nebyl na našich obrazovkách léta a co vím, v kinech ho také nehrají. Je pak těžké ho bojkotovat, i když ho vysílá televize, která film "zprzní".

7 9
možnosti
PK

Když se vám nelíbí reklamy tak pořád je tam to tlačítko vypnout.

7 5
možnosti
LR

Naprostý souhlas, tu "upoutávku" na E.T. dělala nějaká trubka.

8 0
možnosti
AF

Všichni diskutující zapomněli na slova již zmíněného ex ředitele Novy - když se vám to nelíbí, má přijímač někde dole kouzelné tlačítko, kterým ho můžete vypnout. Já už se na Novu nedívám - samé reprízy neustále přerušované idiotskými a do zblbnutí opakovanými reklamami. Tzv nové kanály Novy jsem si po pročtení programové nabídky ani nenaladil. Je to prostě hnus.8-o

16 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 0
možnosti
IW

Nejvíce reprízovaný???? Člověče, já jsem E.T. Neviděl n televizi už dobrých 20 let. Ne na české, ne na německé, ne na francouzské, ne na holandské, ne na britské....

14 2
možnosti
MS

Ne, že bych se chtěl Novy zastávat, ale pokud dává nějaký film  p o p r v é, je to z jejího pohledu premiéra, ať je film jak chce starý. :-)

15 0
možnosti
LW

Ano, kam se hrabou na noviny. Tam si přečtete titulek a pak zjistíte, že v článku samotném nic takového není.

19 0
možnosti