Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

dolch

16. 2. 2009 22:10
Zrovna tudle

jsme řešili kostku v hospodě. Nejspíš pod vlivem zprávy a tom novém Rubikově úžasu. Shodli jsme se, že už asi těžko kdy něco překoná tenhle naprosto geniální hlavolam. Vzpomínali jsme, jak i ti největší zabedněci, co propadali z matiky, skládali kostku jak o život.

Já si ji do dneška rád složím, třeba když jsem někde na návštěvě a nudím se. Už to nedělám na čas jako v dětství, ale kochám se poznáním, že ke složení stačí znát asi tři skupiny jednoduchých tahů a trocha představivosti. Na rekord to není, ale nedá se to zapomenout. :-)

0 0
možnosti
MP

tridvaraz

17. 2. 2009 13:55
Re: Zrovna tudle

tý vado, asi jsem pitomá, ale zapomněla jsem to. Uměla jsem to a teď už to neumím.

Dokonce jsem si i skládala písmenka - prosté složení kostky mě už nebavilo, tak jsem skládala S, T, Y ... dneska jí prostě nesložím vůbec.

Jízda na kole to není :-(.

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

16. 2. 2009 21:22
Návod

na složení a funknční dodnes kdesi vlastním... takže kdyby bylo nejhůř napište na email a já Vám to nascanuji.

Pravdou je, že jsem to podle návodu jednou složil a od té doby rovněž na kostku nešáhl. Alespoň tedy jsem to pořídil bez odlepování barviček.

0 0
možnosti
KM

...Tai

16. 2. 2009 19:22
Wau

Upřímně obdivuji každého kdo je schopen ji složit, mě to příjde nemožné, nikdy jsem ji nevlastnila,ale i ty krátké okamžiky když jsem to zkoušela mi stačily... mimochodem, kamarádka v zoufalství po několika týdnech poctivě odlepila všechny byrvičky a naskládala si je správně.Už se jí nikdy víc nedotkla:-)

0 0
možnosti