Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Jako vždy pěkné. Fandím olomouckým státním zástupcům, a je mi jedno, jestli stíhají ty pravicové nebo levicové šmejdy. Každopádně je do voleb daleko, snad si to volič zapamatuje, vzpomínejte na tu nedávnou nalejvárnu při prosazování koktala na hrad. Média dokáží zázraky. Zdravím do Frýdku a užívejte si léta. Tahle politické trapárna nestojí za vynakládání energie.

2 0
možnosti
EN

Pěkně a pravdivě napsáno ,ale nesdílím autorův optimismus,že po příštích volbách dojde k nějaké změně,oranžoví se prohodí s modrýma a karavana potáhne dál.

Události současných dnů a legalizace korupce na půdě parlamentu zcela jasně ukazuje ,že naše cesta do pr.... bude pokračovat ...

8-o

2 0
možnosti
DD

Já se toho bojím také. Nic osobního proti panu Sobotkovi z ČSSD, ale když tak sleduji jeho činy - nečiny a názory - nenázory ...:-/

2 0
možnosti
AN

Autorovi karma a to, že by národ český vyšel do ulic, tak to se rozhodně nestane, politici můžou být v klidu, proto se taky tak diví, že se  vůbec někdo našel, kdo si dovolil jejich čachry napadnout.

6 0
možnosti
DD

Souhlasím! A při poslechu pana Kalouska včera na ČT24 v interwiu ty slova "predátor", "invaze" atd jenom potvrzují jejich značnou nervozitu. Ale to víte, šáhli jim na 7 let ustálený stav, porušili "zvyklosti". Třeba na ministerstvu práce, dle vyjádření nového ministra, byl každý třetí zaměstnanec nějaký vedoucí. Tabulkově velmi lukrativní ... A to je jenom jeden příklad. Co asi je všude na ministerstvech za hnojník, nechci ani domýšlet. 22 náměstků z ODS mluví za vše.

3 0
možnosti
KH

Ti kluci alespoň poděkovali, že prý se měli dobře.  Ale holky Nagyových a strejda Petr Nečas z toho dostaly nějaký osypky nebo co?;-(

6 0
možnosti
AN

Nečas byl tak rozčilený, že se zapomněl, že není na sjezdu SSM a ve svém urválkovském projevu  vyhrožoval všem, kteří si dovolili sáhnout do jeho řad.

8 0
možnosti