Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

Hančka

13. 12. 2009 23:17
Blábol?

Pavle, skvělý blábol:-). Je až neuvěřitelné, jak se vám dařilo proplétat několik zdánlivě nesourodých témat a mělo to hlavu a patu. A abyste se mě zase neptal, jako už dvakrát, jakže to jako myslím (raději jsem hned přidala smajlíka), tak se mi to opravdu líbilo. Oceňuji váš styl - píšete lehce a s jemným humorem. Těším se na další příspěvky.

Hana Němcová

0 0
možnosti
P

Pavel_D

13. 12. 2009 12:32
Návrh na nový zákon.

Nejjednodušším řešením by bylo schválení zákona (na návrh MŽP) proti globálnímu oteplování a proti výkyvům počasí, které nerespektuje zákonem schválená roční období. Že by jej Sv. Petr nedodržoval? Ale takových zákonů tu máme - a co se děje?

0 0
možnosti
S

sir.HUMPREY.

13. 12. 2009 12:40
Re: Návrh na nový zákon.

:-)R^

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

12. 12. 2009 21:44
Politicky kotrmelec

Nejdrive, velmi strucne: musime setrit energii, zejmena z neobnovitelnych zroju. Nesmime nicit lesy a zamorovat ovzdusi.    Proc se nedavno v milisekundovem obdobi historie Zeme oteplilo? Neni to jiste, ale prispevek lidske cinnosti je zcela maly. Podobne otepleni bylo nedavno, v 15. stoleti. Plany politiku ZASTAVIT "globalni oteplovani" jsou zcela nesmyslne. Znici hospodarstvi a podnebi nijak neovlivni.   Co by tihle politici delali, kdyby se zaclo ochlazovat? Ledovec by opet pokryl vetsinu Evropy?    Jaktoze skoro nikdo nemluvi o zastaveni rustu obyvatel, coz je nejvetsi prispevatel k vyssi spotrebe energie a vody a vyssi produkce odpadu, znecistovani a niceni prirody - jako na priklad likvidace lesu v Brazilii a na Sumatre.

0 0
možnosti
MP

Vrah

12. 12. 2009 22:21
Re: Politicky kotrmelec

Naposledy tady chtěli poroučet větru dešti komouši.

I tohle ekologistické šílenství je ostatně levicový vynález zkázy.

0 0
možnosti
D

dadunna

12. 12. 2009 21:28
Chci větší zimu

Já se netřepu na zastávce, tam jsem chvíli. Vím, kdy jede šalina. Ale v ní je mi zima! Oni netopí! Mají asi nějaké nařízení od kolika stupňů topit. Alespoň takhle to chápu. Doufám, že když bude nějaké to mínus, dočkám se tepla. V autobusech teplo je. V šalinách po pěti minutách klepu kosu. Prosím, ať mrzne!!!

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

12. 12. 2009 20:26
Návrh

Já bych uspořádal referendum, v němž bychom si odhlasovali změnu zákona. Konkrétně toho přírodního, podle něhož teplý vzduch stoupá vzhůru. Protože ten za to může.

Však si to vemte, tady v zastavěné nížině produkujeme ohromné množství tepla a to si klidně zmizí ve výšinách. No a kde jsou hory? Jasně, vysoko. Takže když si odhlasujeme, aby to bylo naopak, tak nám dole bude hezky teplo celý rok a na horách bude pěkně zima.

Pravda, bude třeba přepracovat koncept horkovzdušného balónu, ale to je snesitelná cena...

0 0
možnosti