Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

axn

5. 12. 2007 16:23
Pěkné,vtipné, jste asi dobrý partner

0 0
možnosti

Mrcík

4. 12. 2007 18:08
Autor je chudák

Jestli autor článku potřebuje ženu k rození dětí a dále žehlení, vaření a úklidu, tak je pěkný chudák. Ta nadsázka se mu moc nepovedla. Nevidím důvod, proč by domácí práce měly být jen ženská záležitost, protože už dávno neplatí, že rodinu živí jen muž. Proto se musí rozumní lidé domluvit a rozdělit o vše.

0 0
možnosti
LM

salam

4. 12. 2007 18:58
Re: Autor je chudák

Další blbec co nedočetl nebo nepochopil?

0 0
možnosti
MK

Michal

4. 12. 2007 15:04
Paráda

Excelentní článek, škoda, že můžu dát jen jednu karmu. Totálně nasazení do fabrik na ...:-)

0 0
možnosti

Hana Dvořáková

4. 12. 2007 14:53
Karma pro vás

Škoda,že jsem si váš lehce ironický článek nepřečetla už ráno,mohla jsem mít dobrou náladu už od rána.Jako nastávajícího otec 4 dětí vás obdivuji.

Vždycky  mi vadila radikální řešení na hraně,takže se mi ani nelíbí některé feministické výkřiky.muž a žena mají žít spolu,takže se musejí najít tak,aby spolu ladili a vychovávali děti ve funkční rodině.jednou ustoupí ten,podruhé ten druhý.Moje babička říkala:muž se k ženě chová tak,jak mu to ta žena dovolí.Nejen doma,ale hlavně to platí v práci.

0 0
možnosti
LM

AnalProbe

4. 12. 2007 14:39
achjo

Koukám, že to někteří (přesněji spíš některé) nedočetli do konce nebo vůbec nepochopili...

0 0
možnosti
PV

Alcator

4. 12. 2007 13:51
A jinak

Za tyhle tendence nás jednoho dne pánbůh příšerně potrestá. Přece není možné, aby nám donekonečna se štěstím procházelo, jak soustavně ku*víme to, co naši předkové dlouhá staletí budovali! Není divu, že námi radikální muslimové pohrdají a požadují naše vyhubení, když děláme takové hlouposti, jaké děláme...

0 0
možnosti
PV

Alcator

4. 12. 2007 13:50
Já už vidím ty právnické tahanice...

"Takže vy, pane Nováku, jste poskytl své sperma jako dárce, je to tak?"

"Ano. Ale nikdy by mě nenapadlo, že bude použito k oplodnění ženy, která nemá mužského partnera, se kterým by se marně pokoušela o otěhotnění!"

"Ale přece na straně 1582 smlouvy o dárcovství je napsáno, že ..."

0 0
možnosti

Ferda

4. 12. 2007 13:31
.

Přijde mi až neuvěřitelné, že někdo nepochopí tak zjevně servírovaný humor ;-D

0 0
možnosti
JP

Jitka Přikrylová

4. 12. 2007 13:20
článek mne pobavil,

karmuji. Ale neodpustím si štiplavou poznámku: o čem že se to, milí pánové ve světě plném pánů, budete bavit u toho aktivního alkoholismu? O nejnovější Ženě 2000, která vám po aktu zapálí cigaretu, než se vyfoukne a sama schová pod gauč? ;-D

0 0
možnosti

hony

4. 12. 2007 12:08
z MFD se stává feministický plátek

Hezká reakce, dík, Optiku :-) Taky si občas říkám, že by člověk měl začít něco dělat proti feministické ideologii, která je čím dál tím silnější.  Zatím u mne ale vítězí rodina, práce a něco málo osobních zálib. Ale ono se to nejpíš zhorší a pak se možná potkame na jedné lodi. Doufám, že v dobré partě mužů a žen, kteří je bližší demokracie a fair-play než femokracie a ideologické články.

Možná je ta doba už blízko, protože když si občas po ránu otevřu magazín MFD, tak znejsitím, zda není spíš pondělí a nečtu Onu dnes :o) Docela slušně tendenční a jednostranné články, pokud se píše ženách a mužích. A prakticky vždy jsou autorky ženy.

Jinak, aby bylo jasno, feminismus mi vadí ne proto, že chce rovnoprávnost a větší svobodu pro obě pohlaví při volbě životních cest (to je mi naopak sympatické) ale pro způsoby jakými to prosazuje. A pro to, že pro většinu feministek není rovnoprávnost zjevně cíl (možná tak proklamovaný) ale jen mezizastávka na cestě k nadvládě žen, tj. upadku demokracie...

0 0
možnosti

hony

4. 12. 2007 12:08
Re: z MFD se stává feministický plátek

.... Střídavé obviňování můžů, že si uzurpují vládu ve společnosti a z druhé strany jejich ponižování, že už nic neznamenají, mi připomíná chování semetryky obecné na jejím domácím písečku nebo buzerování zakomplexovaného mazáka na vojně. Prostě zdeptat toho druhého a pak ovládnout situaci. 

Njn, ale jinak je na světě krásně :-) A co člověka nezabije, to ho posílí :-)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1659x
Já jsem jenom takovej obyčejnej, prostej, nic zvláštního, prostě civilista...

Seznam rubrik