Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Položit Ti nějakou "záludnou" politickou otázku abych se domohl diplomatické odpovědi asi nemá smysl. Možná je lepší se zeptat, jak doleko je to z Bruselu na případný sraz z vejšky, Luďku?:-)

0 0
možnosti

Pana Niedermayera jsem měla ráda v ČNB. Chci věřit, že by se nezachoval jako pan Singer - proti lidem. Ale přeji jemu i nám, aby byl jako europoslanec stejně dobrý, jako byl bankéř.

0 0
možnosti
Foto

O74t23a14k71a76r 13S19e44k98l

22. 3. 2014 19:28

Vaše ekonomické názory jsem v podstatě "bral". Co z vás bude v poněkud odlišném oboru , uvidíme. Držím palce .R^

0 0
možnosti
MK

Nepředpokládám u Vás, že jednou z hlavních motivací rozhodnutí stát se europoslancem je lukrativní plat. Myslím, že na tomto postu budete spolurozhodovat i o jiných palčivých tématech, které tíží EU než je ekonomika. Jistě dostanete prostor ve sdělovacích prostředcích, ale i zde by bylo dobré sdělit základní názor. Dovolím si položit jednu z takových otázek. Co si myslíte o poměrně rychlé islamizaci Evropy a jaká vidíte východiska? Můj názor jsem zde publikoval v několika článcích a odkazuji i na články     p. Lhoťana.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik