Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

A co tak pokračovat v ministrem Kalouskem nastoupeném trendu?

Daň právnických osob máme nejnižší v novodobých dějinách 19%.  Tak ji zrušme a škrtněme tak 130 mld v rozpočtu.  Místo progresivní daně fyzických osob máme lineární (kromě nás ještě Rusko a pobaltské státy) - také unikát.

No a DPH (s degresivním dopadem a postihující nejvíce ty nejchudší) pak zaveďme ve výši 45%.

To by se vám líbilo víc?

0 0
možnosti
PF

Dobrý den. O Vašem odstavci pojednávajícím o připravených investicích ČEZu už teď mám "politické" pochyby. To je totiž to, za co dnes lobuje premiér Sobotka. Najednou začne navštěvovat Dukovany a doly na uran. A mluví o podpoře dalšího "zaměstnávání". Podle mne se ale jedná o prvoplánovanou diskreditaci rozdělení celého zisku ČEZu.

0 0
možnosti
PF

Chtěl jsem tím říci, že ČSSD systematicky háže ANO klacky nejen pod nohy, myslím, že ty klacky používají přímo k mlácení po hlavě....

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1597x
Vystudovaný matematik, poté působil 17let v centrální bance (od pozice referenta po viceguvernéra). Poté přes 5 let v poradenské firmě, ale také jako spolupracovník Bankovní asociace, člen různých poradních skupin a častý pisatel do médií. Mimo to spolupracuje s neziskovým sektorem či vede tréningové programy pro centrální bankéře v zahraničí.
Je ženatý, má celkem 3 děti a jednoho psa (menší živočichy nepočítá).

Seznam rubrik