Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Lex Barker

29. 11. 2008 6:58
Odbornik

Vy jste tedy odbornik, no povedlo se Vam vytvorit pekny paskvil!

0 0
možnosti
G

GaryDiver

22. 8. 2008 17:09
Jak to bylo?

Chcete být objektivní, ale snaha přiklepnout všechno špatné Rusku z toho kouká pěkně. Nejvíc se mi líbí pasáž "věřím více na kolumbijské universitě vzdělanému Saakašvilimu". Dost dobrý. Jinak ten vzdělaný Saakašvili na CNN v přímém přenosu řekl, že Ruští vojáci v Gruzii provádí etnické čistky - také to není pravda.

Osobně bych řekl, že Rusko využilo Saakašviliho hlouposti (že zaútočil první potvrzuje zpráva gruzínského pralamentu i dnešní prohlášení velvyslance USA v Rusku - budou se čeští škrábalové Klausovi omlouvat?)  a došlo si do Gruzie prohlídnout vojenské objekty stavěné v Gruzii USA poradci. Zprávy o cizích vojácích na gruzínské straně sjou také zajímavé, ale těžko ověřit. Ostatně USA už vyjádřily přesvědčení, že případné ukořistěné americké vojenské systémy Rusko okamžitě vrátí. Nebýt civilních obětí v JO a Gruzii, byla by to skoro sranda :-(

0 0
možnosti
S

seadog

21. 8. 2008 18:55
tak vidim Dusane

ze jsi "hejslovanum" (potazmo bolsevicke chatre) opet dupnul na lapte ;-D ... vsiml jsem si jak argumetuji blbblistama vedenyma bolsevikem Kotrbou a ex estebakem Culikem, dobry!

0 0
možnosti
C

cavolaia

20. 8. 2008 22:27
Je zapotrebi informaci

Vas clanek je velice zajimavy a prinasi mnoho novych informaci. Myslim, ze by se lide, misto aby  kecali   naprazdno na blogu, meli informovat o situaci.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

20. 8. 2008 19:30
Skvělý článek

Ještě jsem chtěl doplnit,že Severní Osetie , která patří Rusku a kde Rus žádné "osamostatnění" nechystá je v podstatě původní vlastí osetů.Ti,kteří žijí dnes v Jižní Osetii,jsou potomci vyhnanců ze Severní Osetie,kteří utíkali před Rusy a kde jim Gruzie poskytla azyl.Totiž v 18.století Rusko Severní Osetii anektovalo a nastaly známé pogromy  na osety,kteří údajně jsou potomci peršanů.

0 0
možnosti
K

kion1

20. 8. 2008 9:56
Volič Národní strany

Jinak pane Neumanne, Rusko bude celá Evropa potažmo západní svět zatraceně potřebovat, aby účinně čelila muslimskému moru.

Z dlouhodobého výhledu jsou to naši spojenci, ať se nám(vám) to líbí, nebo ne.

Pocházejí z daleko bližšího kulturního prostředí, než ti musulmanští fanatici, ketré si "moudrá" západní Evropa ve své neuvěřitelné naivitě natahala do svých zemí!!!!!!!!!!;-€Rv

0 0
možnosti
J

jirkaknop

20. 8. 2008 19:32
Re: Volič Národní strany

A kdo má vlastně ty hranice s muslimy? Rusko nebo Evropa a USA?

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

20. 8. 2008 9:10
Milej zlatej línej nedovzdělanče

přečtete si alespoň statistiky ekonomiky USA za poslední století a uzříte, jak v období válek a po nich krásně rostla ekonomika USA. Nehledě na to, co by jste se dozvěděl o uvažování amerických špiček, kdyby jste si přečetl pár memoárů a nějaké knižky amerických historiků.

Je náděj, i když opravdu malá, že by jste mohl dospět k snížení chaosu, temna a prázdnych míst v tom, co nosíte na krku.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

20. 8. 2008 19:33
Re: Milej zlatej línej nedovzdělanče

Tak do toho,pár jmen těch knížek amerických historiků,sem s nimi..

0 0
možnosti
K

kion1

19. 8. 2008 22:23
Volič Národní strany

Zajímavý článekR^

Nicméně paralela s Kosovem , je evidentní.

Že Saakašvili, udělal nehorázný kopanec, je neoddiskutovatelné.Jestliže věděl, že má Rusy u hranic, a čekají na nějakou záminku, proč jim ji dával?!

Jinak asi není důvod, proč by Gruzie neměla být v NATO.

0 0
možnosti
D

dwart

19. 8. 2008 10:54
To teror

Autor se zjevně snaží být papežštěší než papež. Jak sám píšete, tady jsou zprávy tak selektivní a jednostranné, že nedává prostor myslet si něco jiného než to,že Rusko je agresor a Gruzie bránící se chudáček. I přesto autor v úvodu dospěl k opačnému názoru. Bude to asi tím, že i přes takové "vyvážené" zpravodajství mají lidé odlišný názor. Dokonce sami američané jsou teď na Saakasviliho nas.ra.ní neboť si kvůli němu musí namočit ruce do sr.a.ček a zastat se chtě-nechtě Gruzie.

A máte pravdu, že článek ze značně nevěrohodný, kromě toho co jste napsal vy je tu více věcí. Osetie totiž znikla už v 5.století ještě před vznikem Gruzie, ale autor se nám snaží podsouvat, že po rozpadu SS tuto oblast ovládli a "ukradli" jacísi pochybní separatisté. A přitom si jenom  zpět vydobývali svobodu uzmutou Stalinem.

Nějak mi logicky také nedávají smysl báje o tom jak vlasně Osetie a Abcházie nemají rádi Rusko.

0 0
možnosti
VK

vtech

17. 8. 2008 8:46
Vzhledem k hysterickým reakcím,

místních členů SČSP, se dá předpokládat, že článek je výstižný. Karma.

0 0
možnosti
VS

whocares

18. 8. 2008 2:00
Re: Vzhledem k hysterickým reakcím,

Stopro! R^

0 0
možnosti