Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

"Demokracie byla odsouzena k zániku v okamžiku, kdy politici zjistili, že mohou uplatit voliče jeho vlastními penězi"

0 0
možnosti
AK

Jako jehlu v kupce sena hledat. Vsechno na levacku.

1 0
možnosti
JN

Ona neexistuje ani levice a dá se říct že nikdy v ČR neexistoval snměr podobný západnímu levičáctví a pravičáctví - dnes toto rozdělení je už přežitkem doby a zneužívá se k navádění stádečka k urnám... [>-]

1 0
možnosti
Foto

J94a62n 24N81e78u67m83a61n

8. 8. 2013 14:22

No to máte do jisté míry pravdu. Osobně znám několik lidí, kteří se stali levičáky či pravičáky dle toho, kam je zrovna vzali.

Je pár vyhraněných osobností a kolem nich jen papouškující smečka bez názoru.

0 0
možnosti
PS

Zato já do konce přečetl a líbí se mi poslední věta:

"...stačilo by jen rozumně volit v nastávajících předčasných volbách ty, kteří prozatím alespoň jasně deklarují, že chtějí změnu."

Ano, volit se zdravým rozumem. Všichni jít k volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám, pravice, nepravice.R^

2 0
možnosti
JS

Přiznám se, že jsem Váš příspěvek nedočetl do konce. Obsah se mi nezdál úměrný délce Vašeho příspěvku. Pouze jedna poznámka k tomu, že pravice u nás neexistuje. Vy totiž chápete pravici jako komunisté komunismus. Zkrátka jako bod na obzoru, stále se k němu jde, ale ten bod se nepřibližuje.

3 0
možnosti
Foto

J37a48n 75N74e59u21m55a76n

8. 8. 2013 14:32

Tomuto příspěvku nerozumím zase já. Pravice je škatulka s popisem (byla to ale také strana na které seděli konzervativci) a popisu buďto odpovídáte či neodpovídáte. Opravdu nechápu například proč mimo jisté mentální setrvačnosti někdo zařadí ČSSD na levici a TOP09 na pravici. Například předseda Schwarzenberk byl dlouholetým protagonistou levicových zelených a ČSSD za Zemana realizovala více pravicových kroků než většina vlád ODS.

2 0
možnosti
Foto

Dík za ty "malé výjimky". I když Svobodní nejsou zrovna mainstream...

0 0
možnosti
PS

Souhlas, stačí si vyhradit celou  hodinu na prostudování jejich programu. Dřív to nezvládnete.:-/

0 0
možnosti
DS

Kdybych Vám řekl, že jsem pro to, aby každý poslanecký mandát měl svůj okrsek, a že jsem pro doplňující volby v případě, že poslanec od svého mandátu odstoupí, souhlasil byste s tím?

2 0
možnosti
PS

Budoucnost bude jiná, zastupovat nás budou předáci podle profesí. Nejspravedlivější systém, který bude jako první na světě u nás. "Velké" strany a jejich sekretariáty se již nyní této budoucnosti děsí, ale není úniku. Bude líp.R^

0 0
možnosti