Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J67a97n 95R32á38ž

6. 5. 2014 10:43

Bruselští internacionální socialisté svou politikou "S Bruselem na věčné časy" a nedemokratickými postupy při prosazování  této ideologie, jen připravují půdu pro nástup skutečně extremistických hnutí, proti kterým je Národní fronta Marine LePen (například) jen mírumilovný spolek "Sypte ptáčkům".  Chaos, který v Evropě bruselští byrokraté vyvolávají, jen nahrává nacionálním socialistům!

0 0
možnosti
Foto

Bohužel problém (a diskuse s některými EU poslanci ještě před vyhrocením situace mi to jen potvrdila) vidím hlouběji a tragičtěji: EU nemá žádnou moc vně svého okruhu, ví to a neví, co s tím: Skutečnou moc mají korporáty (I Obama je jen postavička) a sotva se daří EU držet je na uzdě v rámci EU (jak ty evropské, tak ty americké). Otázka transatlantické smlouvy bude ještě zajímavá a bude se týkat i další party poslanců. Ukrajina je maximálně bolavá. Máte nějaké konkrétní podněty pro EU ze skutečného reálu?

0 0
možnosti
PS

Taky se přikláníte k názoru, že EU vedou blouznivci zpařížských barikád, kteří zapalovali auta na bulváru Saint Michel v roce 1968?

Takový apod. dotazy (např. názor M.Thatcherové na šéfy v Bruselu, totiž že politiku berou jako sport) píši do Hyde Parku, myslíte že jsou pro ČT žádoucí? Jsou na hosty hodní...

2 0
možnosti
MM

EU nemá kořeny v poválečném vývoji, ale má kořeny v nacismu a byla tvořena lidmi, kteří nacistický režim utvářeli.

1 0
možnosti
MT

"...pokud by podobné konflikty nastaly uvnitř EU..." Jaksi se nam ta dobra myslenka EU pretransformovava na totalitni diktaturu. A v diktature se jakekoliv 'konfliktyni situace' potlaci uz v zarodku, takze k zadnym nemuze dojit.

2 0
možnosti
PH

Já s Vámi naprosto souhlasím.

3 0
možnosti