Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Prohrál, protože si neuměl ani představit všechny možné česko-zemanovské prasečiny.

0 2
možnosti
Foto

J71a88n 77N74e18u30m83a41n

31. 1. 2013 13:46

Na většinu příspěvků lze říci: neudělal, není prezidentem, toť vše.

Ohledně nějaké zrady či zapření svých soudruhů, tak tady má Karel ale tradici. Z pravicové ODA přešel k silně levicovým Zeleným, když mu nabídli místo, zelené zavrhl a šel s Kalouskem k TOP09 když dostal flek předsedy. Prezident mu za to ale asi nestál.

0 0
možnosti
PB

P37e78t92r 25B12e79r92g82l

29. 1. 2013 10:49

A dobře udělal, díky tomu teď máme alespoň vynikajícího ministra zahraničí, když už ten budoucí prezident zase za moc nestojí:-)

2 2
možnosti
JR

J13i18ř43í 84R91o85d

28. 1. 2013 15:56

Nesouhlasím s Vámi:-)

0 0
možnosti
JS

To co říkáte by mu asi nějaké % přihodilo, ale po otevření otázky odsunu, by musel přidat, že nepřichází v úvahu splnění některých z dvaceti požadavků sudetských Němců. To by ovšem bylo nejen proti jeho mravním, ale materiálním zájmům.

0 0
možnosti
MP

Nemyslím si, že tento postup, který navrhujete by K Schw. zvolil, i kdyby jistě věděl, že tímto vyhraje.Bylo by to proti jeho mravním zásadám.Opouštět kolegu, když by z toho kynuly byť i veliké výhody, zřeknout se koalice ve které, byť jistě mnohdy se zatnutými zuby setrvával..Jednoduše držet basu v dobách dobrých i zlých.

1 1
možnosti

Jo zapřel starosty, jak svatý Petr Krista;-D

4 1
možnosti
AK

Tak to jste na velkém omylu, to by bylo to první co by mu Zeman hned vyčetl. A pak KS není jak Zeman, aby najednou proto, že kandiduje na hrad, popřel všechno co doteď dělal.

Domnívám se, že pokud by to udělal, tak by dostal ještě mnohem méně hlasů.

1 5
možnosti
JM

Ano, asi máte pravdu.

Ale k tomu španělskému korzárovi:

To Stěnka Razin v prakticky stejné situaci vyřešil pragmatičtěji. Ten by to coby kandidát zvládl líp než KS ;-)

0 1
možnosti
MP

Myslíte to dobře, ale KS měl štěstí, že vás neměl v týmu. Ta sudetoněmecká karta a další s tím související osobní podpásovky jsou tak silné, že by přebily vzdání se občanství. KS to nanejvýš mohl slíbit pro případ zvolení. Jejich rodina vděčí Švýcarsku za mnoho, nemuseli totiž žebrat ani o rakouské, ani o německé občanství. Švýcarsko dodrželo platnost několik století starého lejstra a na to čestný člověk neplive a nevzdává se ho pro dočasné pochybné výhody. Svůj věkový a řečový handicap rovněž nemůže odbourat. Vystoupení z vlády by musel provést hodně, hodně předem, jinak by mu to voliči stejně "nezapočítali" a ještě by ho nařkli z prospěchářství. Jestli se zdála kampaň KS intenzivní, tak o to byla ta Zemanova sprostší a podlejší. Jela tady i nějaká podprahová kampaň proti KS, kdy se strašilo něčím neznámým, tajemným, nikdy nikdo nic konkrétního a pravdivého neuvedl, jen mlžení, mlžení. Nevím, jakými kartami by hrál Zeman v případě jiného protikandidáta, ale určitě by to nebylo nic pěkného. Jsem v podstatě ráda, že moje kandidátka neprošla. Ty kýble špíny, co by na ni vylili, bych jí nepřála. Máme takového prezidenta, jakého jsme si zvolili, i když já sem ho osobně nevolila. Kdyby mi nějaký stát udělil občanství a já zde mohla dál žít jako cizinec se svými blízkými a případně i odejít, brala bych to. Jasně se ukázalo, že předúnorové volby nejsou minulostí, že se český národ nemůže vymlouvat vůbec na nic a že má podíl na následujícím vývoji. Ta česká prezidentská vlajka by už konečně měla být předělána, to heslo je tam jen pro ostudu. Je nepravdivé a skoro vždy bylo. Navíc je vytržené z kontextu. Husitské heslo bylo "Pravda Páně vítězí".

4 10
možnosti
LP

Presně tak to prezentují některé média. Je to ale mnohem jednodušší. Prohrál to, protože to byl vládní kandidát, přestože mu média tu cestičku na Hrad "hezky zametla". Voliči tomu ale naštěstí neuvěřili.

8 2
možnosti
PV

Článek je přesný i s tou štvavou kampaní. Potkala mě známá v marketu a s plackou Karla na klopě zvesela volala, že ona miluje Karla, proto ho volí a za jasného svitu slunečního světla se vydala k optimistickým zítřkům.....naivita, neznalost, absence primární národní hrdosti, zamlžování a především mlčení pana Karla (to je tedy program - ne procpat se, ale prospat se na hrad). Takhle ta kampaň skutečně vypadala.

7 7
možnosti
MP

Vy jste ale přísný. Známá na vás zvesela volá, naivně se těší a vy to tady uvedete jako příklad štvavé kampaně.

3 3
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik