Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

24. 7. 2012 12:49
Zkuste zajít na pracák, to se nasmějete. Ale Drábek to nějak

ustál a zamlžil, takže tam je "ticho po pěšině". Funguje to přibližně stejně jako registr vozidel.

No a koneckonců ty Kalouskovy padáky se taky neotevíraly a dodnes s tím nikdo nic neudělal.

Takže "Vítejte doma" - lepší to asi ještě dlouho nebude.

5 1
možnosti
VK

prezent

24. 7. 2012 15:40
Re: Zkuste zajít na pracák, to se nasmějete. Ale Drábek to nějak

Drábek,Dobeš, Kalousek,to je stejná verbež,bohužel neodvolatelná.Vytahují z lidí peníze,ale na ministerstvech marnotratně rozhazují.Dělají z lidí jen hlupáky.Protikorupční policie snad ani veškeré kausy nemůže stíhat a soudy to je kapitola sama pro sebe.

0 0
možnosti
P

petrajana

24. 7. 2012 11:41
Dobeš je typická výžírka z LIDEM

Ten se hlavně stará kam se dostat zadarmo EURO , Olympiáda to jsou jeho priority ! A pak v hrabání překonat Řebíčka !

0 0
možnosti
ES

Katka Emmons - sluníčko

24. 7. 2012 10:27
A co Drábek?

Na úřadech práce to bylo ještě horší, nefunuje to dodneška a ticho po pěšině.... jo a tenkrát se Nečas vůbec nestaral..

3 1
možnosti
M

maamar

24. 7. 2012 10:53
Re: A co Drábek?

Vzpomínáte si na ty nekonečné fronty invalidních důchodců na úřadech práce v lednu, kdy si museli znovu žádat o dávky? Tehdy se jejich žádosti házely do krabic od banánů... Po půl roce od podání žádosti mnohým opravdu potřebných nepřišla ani koruna. na dotaz, co se děje, bylo jedné známé paní sděleno, že některé žádosti se v tom zmatku ztratily a je třeba požádat znovu. Ovšem dávky, pokud je úřad schválí dostanou takto postižení od nového data podání.

Tož tak se šetří... a odpovědnost žádná. Prý dokažte, že jste tady v lednu byla. No comment.

1 1
možnosti
B

bohacovajarca

24. 7. 2012 10:26
Jak to mělo být?

Proč si MD nenechalo možnost při jakýchkoliv počátečních problémech, které by trvaly např. déle než 48 hodin okamžitě bez problémů přepnout na původní aplikaci s tím, že se u nové vychytají objevivší se mouchy a poté se po několika dnech opět zkusí nasadit (opětovně se zachováním možnosti přeskočit bez problémů na starý, kdyby to zase nefungovalo)????Proč to takto nešlo? Bez akceptačního testování rozjet ostrý provoz a trvat na něm, když nefunguje, a to i kdyby měl v ČR zkolabovat trh s auty, tomu říkám komedie aneb odpovědní lidé na svých místech!

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

24. 7. 2012 10:29
Re: Jak to mělo být?

jako člověk, který se asi 15 let hrabe v databázových aplikacích (a to se fakt nepovažuji za experta) taky kroutím hlavou.....mě (a považuji se za průměrného programátora) by podobná pitomost nenapadla.....za takovej balík peněz mohli mít ty nejlepší....zůstává otázka (řečnická, odpověď tušíme)....proč si vybrali ty nejhorší.;-)

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

24. 7. 2012 10:20
TOMAN

Včera večer byl na CT24 v pořadu UK od 22:00 IVO TOMAN - člověk, který je náměstkem MD odpovědným za tento "PROJEKT". Většího chudáka a ubožáka aby pohledal, neustále opakoval, že tamto by nešlo, tohle by nešlo, to by se nezvládalo, to by ouřednící museli dělat 2x a ono by to stálo peníze navíc....jak je možné, že s Dobešem dopustili, aby se taková úprava nasadila bez testování před rozjetím v OSTRéM provozu? Jak je to možné? Jak je možné, že MD přistoupilo na ostrý test bez akceptačního provozu? Malý Dobeš byl ujišťován lidmi jako je Toman, že problémy nebudou, aniž by proběhlo jakékoliv akceptační testování! Proti tomu nemůže obstát žádný argument!

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

24. 7. 2012 10:26
Re: TOMAN

obstojí! Ten nejsilnější argument...... korupční;-)

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

24. 7. 2012 10:16
Nevím ,

co když Dobeš dal příkaz a ten nebyl splněn? Nemusel se osobně - technicky angažovat. On velí ministerstvu a ne jednotlivým dílčím úsekům. Nicméně mohl by za to, že tam má neschopné ouřady, být odpovědný ;-D;-D

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

24. 7. 2012 10:16
Re: Nevím ,

Odpovědnost u členů naší vlády a exekutivy? hahaha, to je sprosté slovo, příteli!

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

24. 7. 2012 10:14
Co by se dělo v soukromé firmě?

Dovedete si představit, že by podobný problém nastal v soukromé firmě a.s.(s tím, že by to tu firmu na několik týdnů vyřadilo z činnosti a tím by přicházela o peníze, zákazníky)? Obstál by takový ředitel takové firmy ve vztahu k akcionářům (pokud by akcionářem nebyl on sám) s vysvětlením, že on nic, za to mohou jeho podřízení, on je tam JENOM ředitel a CEO? Ale v naší zemi = Vláda ČR aneb Naši furianti!

0 0
možnosti
ZK

SID09

24. 7. 2012 10:25
Re: Co by se dělo v soukromé firmě?

Ředitel zpravidla bez problémů obstojí. Musí být ale natolik chytrý, že si najde obětního beránka, kterého za to odstřelí.

Poznal jsem mnoho akcionářů, či společníků, kteří takového ředitele podrželi a obětního beránka, který předem upozornil na problém ještě než vznikl, exemplárně odstřelili. ;-)!!

0 0
možnosti
PM

petrik1960

24. 7. 2012 10:00
co s tím vy frustráti má

Dobeš dělat.projekt byl schválen v Roce 2009 !!!

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

24. 7. 2012 10:06
Re: co s tím vy frustráti má

Schválen možná, ale jeho realizace se provádí teď, a jde o další kolaps, stejně jako v případě nového SW v rámci výplaty dávek na zač.roku..prostě na co tahle vláda vztáhne ruku, to se totálně nezadaří...jsou to analfabeti, kteří sledují pouze vlastní prospěch, vlastní provize bokem, vlastní dobře spočítané soukr.kšeftíčky pro sebe a své kamarády....a jakmile dojde k vyvozování odpovědnosti, oni nic, oni tomu jenom šéfují, oni s problémy nemají nic společného, za to může někdo jiný....toto už není na zvracení, to je skutečně na kompletní zavření krámu!

3 1
možnosti
VK

prezent

24. 7. 2012 9:57
Manažerské selhání ll.

Je podivné jak nechává Petra Nečase manažerská selhání pana Dobeše na ministerstvu dopravy.Co u ministra Pospíšila dokázal promtně,,vyřešit" s tím si zde evidentně neví rady.Padni komu padni asi platí jen pro nepohodlné.Strach,že kausy Kalouska nebo selhání Dobeše by po odvolání mohly ,,shodit"vládu jsou větší.

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

24. 7. 2012 10:10
Re: Manažerské selhání ll.

Svazák do LIDEM řezat nemůže (stejně jako nemůže řezat do TOP09), to by se mu ten jeho domeček z korupčních kartiček rozsypal pod rukama, jde o spojení kvůli moci, funkcím a penězům, nejde o spojení kvůli občanům a prospěchu pro tuto zemi, tak už to konečně pochopte, občané voliči!

1 1
možnosti
PH

petrph

24. 7. 2012 9:48
i tak se to mohlo stát

Ale pak by musel Dobeš, aby se z té zodpovědnosti vyvlíkl

za a) Toho náměstka okamžitě vyhodit a podat na něj trestní oznámení

za b) Okamžitě ten projekt zastavit a vrátit se k tomu starému

To už měl udělat v podstatě někdy před 10 dny. Co se děje od té doby a protože to neudělal,za to zodpovídá sám

0 0
možnosti