Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JuraT

26. 3. 2012 11:04
Potřebujem Pinocheta !

To, co se teď profláklo, věděli všichni poslanci už mnoho let, vždyť proto byl R.J. samotnou ODS jmenován mezi kmotry. Nejhorší je, že informace z BISky doputovaly k k Vítkovi Bártovi, ale na vládu ne, jak se nám nyní tato snaží tvrdit. Vítek Bárta už zřejmě pochopil, že on naším Pinochetem nebude, nyní dokonce musí čelit soudním obviněním, no tak vynesl jeden ze svých trumfů, aby ostatní partaje varoval - bude-li můj proces nekompromisní a spravedlivý, zveřejním další své podklady se šokující hnusnou pravdou o mafii napříč partajním spektrem. Mafie se nyní tedy rozhodla R.J. odepsat, dala mu najevo, že už s ním nepočítá - a ten je proto v depresi, pije za volantem a možná i fetuje a následně se pokouší vraždit pracovité Vietnamky, žejo.

0 0
možnosti

Inzheim

25. 3. 2012 22:27
Tak asi

celý bolševický režim si na odposlechu a osobních kontrolách, bytových raziích postavil celý svůj rudý režim a dnes budou levičáci urážet současné politiky, kteří občas komunisty napodobí ??

0 0
možnosti

SID09

25. 3. 2012 22:35
Re: Tak asi

;-DObčas, jo ?  Vždyť tady fízluje nesnížený počet lidí zapojených do odposlechů s tím, že na rozdíl od magnetických pásků dnes všechno zaznamenávají digitálně - kdekoliv a kdykoliv, takže produktivita 1 člověku je dnes více než 100 násobná oproti výsledkům před 25 lety.  Takže klid - nejde o občasné napodobení, ale o soustavné každoroční navyšování špiclování ;-D

0 0
možnosti

25. 3. 2012 19:16
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

SID09

25. 3. 2012 20:17
Re: proč by nějaký projekt odposlouchával svého tvůrce

Zapomínáte na jednu podstatnou maličkost. BIS si žije svým vlastním životem.

Ve vládnoucích stranách byly a jsou vládnoucí kliky, které potřebují vědět, co dělají jejich odpůrci. Pokud je potřeba, tak se na ně něco vytáhne, nebo vyrobí. Pokud to potřeba není, tak se kompromitující materiál uschová pro strýčka příhodu. Zda materiály z BIS unikly záměrně, či nedopatřením je ve hvězdách. Vinit z tohoto úniku však Bártu, je příliš - kách. Ten člověk není všemohoucí a strašení lidí tímto malým Napoleonem bylo  těžkou chybou ODS i TOP.  Myslím, že pravice bude hořce litovat toho, že proti Bártovi spustila takovou mediální dohenostační kampaň, protože vše se v konečném důsledku obrátí proti těmto 2 stranám. !!;-)

0 0
možnosti

SID09

24. 3. 2012 18:01
čert to vem

Čert to vem, od koho nahrávky pochízí. Rozhodující je, že byli k dispozici od roku 2007 a nikdo s nimi nic neudělal, ačkoliv svědčily o silném korupčním prostředí v ODS. !!!!

2 0
možnosti

devětsil

24. 3. 2012 16:29
jenom připomenutí

Dnes se dá pochopit snaha poslance Marka Bendu, který nevynechá příležitost, aby nebojoval za úplné zrušení odposlechu. Pokud musí být, tak by bylo dobrý, kdyby je vždy a ze zásady místo státního zástupce povolovala Výkonná rada ODS. Zamezilo by se takovýmto prkotinám, které kdo ví jakou mají vypovídajíci hodnotu a je to sprostý útok na demokracii.

4 0
možnosti

j.neuman

24. 3. 2012 18:02
Re: jenom připomenutí

možno tak být.... já jsem ale pro nařízený a povinný odposlech v kanceláři každého státního úředníka a s přímým přenosem na internet po 24h.

1 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik