Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Jeden starý člověk my vyprávěl následující příběh, stal se na četnické stanici německé policie za protektorátu " Böhmen und Mähren":

Německý četník na četnické stanici mu říká "vidíš tady ty dvě hromádky papírů ? - ta větší jsou stížnosti čechů na čechy, ta menší němců na čechy" tak mi tady neříkej kdo je větší zlo"

0 0
možnosti
RK

Češi to je zvláštní národ, národ který si neumí vládnout sám, a když jim vládne někdo jiný tak se jim to nelíbí.

Přitom nejlepší to bylo když nám vládnul někdo jiný, nejlépe bylo za Rakouska Uherska, kdyby to tak zůstalo do dneška bylo by to po pravdě nejlepší.

I za protektorátu to nebylo špatné.

1 2
možnosti
JR

J74i75ř96í 36R96o62v27n28ý

24. 11. 2012 22:49

Tak pane, za ten protektorát byste zasloužil přes ústa od všech, kterým byli popraveni příbuzní v té době. Přinejmenším od nich. Odpornost ...

2 2
možnosti
JN

Škoda, že jsem ten článek nečetl včera. Nepostavil se mi, a já blbec jsem mohl vysvětlit partnerce, že za to může vláda.

2 2
možnosti
SB

Naštěstí příští volby tato vláda prohraje, nahradí ji jiná vláda a potom tady bude všechno v naprostém pořádku. Pečení holubi budou létat přímo do úst, nikdo neusedne za volant pod vlivem alkoholu, kriminalita se sníží na nulu.

4 0
možnosti
JR

korupce taky nebude a v parlamentu zasednou schopni a moudri lide

1 0
možnosti
Foto

J33a15n 18M30o23r16a92v87e95c

24. 11. 2012 18:02

Když čtu tuto stránku, tak se stydím že jsem čech, nikdo tu totiž nemluví k obsahu článku, skutečně vám nedochází, že z nás média dělají naprosté blby

0 0
možnosti
PK

P46a32v41e76l 66K59u79l54a

24. 11. 2012 20:09

Takže vy k obsahu článku mluvíte ?

1 3
možnosti

"My ˇČeši jsme neschopní"

Když vidím tuto větu či některou jejich obdobu, tak se ve mě vždy vaří krev. Proč si autor vždy myslí že jsou kolem něj všichni neschopní (nevyřčeno, on je ten schopný v národě tupců (v horším případě, autor sebemrskačsky pokládá za tupce všechny krom některých vyvolených národů/skupin)).

Stačí se podívat do světa. Prakticky všechny státy světa mají podobné problémy, podobně neschopné úředníky, dělají boty. Proč si někteří myslí že se to děje jen v Čechách?

3 2
možnosti
JH

J12a49n 47H28l67e94d27í37k

24. 11. 2012 16:04

za prvé-- takoví jsme,, vláda je tvořena domorodci bez přípravného centrálního evropského proškolení,,, za druhé se může rozdat jenom tolik miliard, za kolik jsme v podstatě jen Německu něco prodali a vůbec nic navíc,,, za třetí ve státe založeném vojenským zběhem Švejkem se i z volby presidenta musí stát sranda až fraška

2 1
možnosti
Foto

Jaký režim, takový úředník. Politická průkazka je vyšší kvalifikací, než odbornost. Úkol pana Úřednika, vyřadit jednoho z favoritů, byl splněn. Proto bere svýj vysoký, a jistě zasloužený plat, ne proto, že by ctil zákony matematiky Rv

3 0
možnosti
FS

Jakou nese vláda zodpovědnost za úředníka Václava Henycha, který pracoval na všech volbách od roku 1992? Nebo jakou zodpovědnost nese za neplatné podpisy prezidentských kandidátů? Vašemu článku nerozumím.

3 3
možnosti
Foto

Základem zdůvodnění je hlavní axiom mnoha Čechů: "Za vše může vláda, my nic my muzikanti." To, že si za to Češi můžou sami, protože strany, které tu vládu sestavili, sami do parlamenu zvolili, to nechápou. Otázka je: "Je český národ zralý pro demokracii?" Zatím ne. V demokracii je předně třeba vybudovat dobré politické strany. Viz můj článek "Koho volit".

2 1
možnosti
PV

Moji známí si koupili domek. Po třech týdnech jim praskaly zdi, neodtékal odpad a světlo střídavě svítilo a nesvítilo. Museli se vystěhovat. kdy už konečně odstoupí vláda? Protože za ty řemeslníky odpovídá, a oni musli jít stákovat a nemohli to dodělat.R^

5 2
možnosti
PV

PS. Tedy za této vlády se nepostaví ani pořádný dům.

3 2
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik