Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Jediné, čeho dosáhnou, bude postupný přesun na necenzurované sítě typu gab.ai, potažmo deep web. I tak je ale nechutná jejich myšlenka, podle které si lidé nesmějí sami určit, které informaci uvěří a má podle nich tedy fakticky existovat jakýsi monopol na pravdu ze strany několika "mainstreamových" médií.

0 0
možnosti
OP

Mě fascinuje, že si ti primitivové dobrotrusi myslí, že pomocí cenzury "zušlechtí" lidstvo. U nás se spíš rozmůže švejkování, ale na západě se bude několikanásobně víc střílet

4 0
možnosti
JS

Dostali jsme se do paradoxni situace, ze informace na internetu jsou dneska svobodnejsi v zemich byvale totality, nez na bajnem demokratickem Zapade (Nemecko, Svedsko, GB ). Bohuzel si myslim, ze je pouze otazkou casu, kdy dojde k totalnimu zablokovani i techto zdroju. Navic, v porovnani s dobou komunizmu uz neexistuji stanice jako Hlas Ameriky, Svobodna Evropa. Zpravodajstvi BBC se dnes podoba spise nekdejsimu Rudemu pravu. Cinske vysilani pro Evropu je snad v pocatcich.

6 0
možnosti
SM

FB som opustila v momente, keď sa začal vyhrážať mazanim "nenávistných" príspevkov. Neželám si, aby ma nejaká sociálna sieť vychovávala. Som dospelá, vzdelaná a svojprávna. Nedám sa vychovávať ani od mainstreamových médií, ani od "umeleckého frontu", ani od politikov, ktorí slúžia plánom neomarxistickych sociálnych inžinierov. O výchovu svojích zákazníkov sa v poslednom čase pokúša aj obchod. Od obchodu chcem, aby mi umožnil kúpiť si tovar, ktorý potrebujem. V momente, keď sa pokúsi vychovávať ma smerom k multi-kulti, obchod opúšťam. To nie je jeho funkcia! Keď sa objavili sociálne siete, mysleli sme si, že prinášajú viac slobody. Opak je pravdou.

6 0
možnosti
VF

Můj dotaz není ironický. Jak Vás chtěl obchod (a jaký) vychovávat k multi-kulti?

0 0
možnosti
DR

Můžu potvrdit, i jedna z mých oblíbených FB stránek byla zrušena, byť ne na dlouho. Jak z toho ven? Nejspíš se na celý FB zvysoka vybodnout a založit klasickou www. stránku.

4 0
možnosti
PB

P74e83t53r 32B79u50r14i42a30n

30. 7. 2018 15:03

Naprostý souhlas, karma.

Jen pro dokreslení té žumpy, do které se Euroatlantská civilizace řítí vám dám příklad několika hanlivých až urážejících nařčení, která se nejenže v boji proti Hatevšechno mohou šířit, ale jsou dokonce hojně žádaná a využívána právě těmi, co proti nenávisti údajně bojují.

Bílá společnost je rasistická, majoritní společnost je xenofobní, banky jsou nenažrané, zaměstnavatelé i živnostníci zloději, ubytovatelé jsou obchodníci s chudobou, pojišťováci jsou podvodníci, věřitelé lichváři, česká společnost je zaprděná...atd.

2 0
možnosti
Foto

Facebook, Twitter a podobné sítě je třeba bojkotovat. Sám to realizuji už léta.

7 0
možnosti