Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

každý svého štěstí strůjce

6. 7. 2012 17:09
roztomile naivní

líbí se mi ta všeobecná naivita zdejších spisovatelů. Bakala se stane vzorem cnosti :-) a došlápne si na ošklivého Kalouska ;-D. Pějme ódy na Bakalu, Babiše a další, kteří nás zbaví té nechtěné pakáže jako je Kalousek. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

-joe--

6. 7. 2012 9:53
Kéž by konečně začal vládnout hlavně zdravý rozum

[>-]

2 0
možnosti

každý svého štěstí strůjce

6. 7. 2012 17:09
Re: Kéž by konečně začal vládnout hlavně zdravý rozum

tak tak, bylo by nejlépe, aby s tím začal každý u sebe R^

1 0
možnosti

raz

5. 7. 2012 14:25
Česká politika potřebuje skutečnou osobnost s vizí

Svobodní by byli dobrou variantou jen jako člen koalice "rozumných" stran. Ale kde je vzít,že ano? Strana,která chce být vládnoucí, což znamená být natolik ambiciózní, že by chtěla sestavovat vládu,musí mít zásobárnu osobností.To Svobodní nejsou.Mach je sice velmi respektovaný ideolog pravicově liberálních názorů a tvůrčí mozek Svobodných,ale mít jen tyto vlastnosti  je pro vůdce politické strany,která chce razantně uspět ve volbách málo.

V české politice se musí najít charizmatická osobnost s obrovskou odvahou a tvrdohlavostí, která musí mít zajištěnu podporu skutečně mocných podnikatelů jako jsou Kellner,Bakala,Komárek,Světlík,Koláček apod. aby  byla schopna vyvést Česko z toho neskutečného marasmu ve kterém mohou prostřednictvím Nečase a spol.vládnout taková individua jako Roman Janoušek, Rittig,Hrdlička,Oulický,Saša Novák či Dlouhý.

Zkrátka bez někoho jako byla Lady Tatcher to nepůjde.Ta uměla jít odvážně proti mocným odborům i proti protivníkům ve své straně až si získala respekt.

0 0
možnosti

Fai Rodis

5. 7. 2012 17:01
Re: Česká politika potřebuje skutečnou osobnost s vizí

Myslite charismatickeho mesiase, za nimz se shlukne okouzleny lid, zatimco skutecne mocni podnikatele si budou mnout ruce?

Tedy aspon tu chvili, nez ovecky opet vystrizlivi a seznaji, ze jsou ve stejnem, ne-li horsim srabu a za nitky tahaji stale stejni loutkari?

0 0
možnosti

Klíč od ledničky

1. 7. 2012 10:36
Pravice v ČR existuje

Pravice v ČR existuje, jen zatím neparlamentní. Jmenuje se Strana svobodných občanů, zkratka Svobodní a podle posledního průzkumu má 4,7% preferencí. Jen se o ní v médiích moc nemluví, protože by významné hráče typu Babiše připravila o příjem z dotací, biořepky a ostatní pseudopodnikatele přisáté na veřejné rozpočty jakbysmet.

0 0
možnosti

zmm

1. 7. 2012 10:52
Re: Pravice v ČR existuje

Už jste si alespoň opravili ty početní nesmysly v důchodové reformě? Ještě stále vylučujete nepohodlné členy?

0 0
možnosti

Lusms

1. 7. 2012 9:01
Pranýřovaný Kalousek

Ministr financi je strážce státní kasy, tak jako každý ekonom v podniku. Příjmová stránka státního rozpočtu klesá, toto MF neovlivní a souvisí to s celkovou ekonomickou situací ve světě. Když klesá příjmová musí klesat i výdajová. Proč máme nevýkonou ekonomiku? Na to se ptejte otce transformace Klause, který veškerý majetek prodal. Zisk z Česka odchází do zahraničí a oni si tento zisk rozdělí a nám zůstala holá.. Jsme pro západ taková ekonomická kolonie, kterou cucaj a ještě jim za to tleskáme. Pokud v EU udělali dluhy, které nejsou státy schopny splácet (bankovní systém) pak jim vlády prostřednictví růźných záchranných fondů nasypou éčka a opět všichni tleskáme nad jejich genialitou, jenomže Vám neřeknou, že to jsou vaše daně, které mizí z rozpočtu státu do jejich kapes a chybí pak ve zdravotnictví, důchodech a zase nás podojili. Kolik Kč zůstane v ČR ze zisku firem a daní občanů?Klaus dal ekonomické opratě tohoto státu do rukou zahraničních institucí a tím z nás udělal navěky vazaly.

2 0
možnosti

adua

5. 7. 2012 20:10
Re: Pranýřovaný Kalousek

[>-]R^Naprosto souhlasím. Občané uvědomte si to v jaké jsme nezáviděnihodné situaci. Musím se zmínit o neoprávněných restitucích  církví. Pokud budou  restituce odsouhlaseny vládou a spol., tak tato země je totálně prodaná  a my už se z toho nevymaníme. Stop neoprávněným restitucím, které  jsou druhým  největším tunelem po privatizaci.!!

0 0
možnosti

zmm

1. 7. 2012 8:30
I já se přikláním k Vašemu názoru.

Ještě před pár měsíci byla zdejší věrchuška nekritizovatelná. Pokud se již něco objevilo, tak na dvacátý pátý stránce.

Vypadá to, že ovečky už začínají neklidně bečet a to poslední co Bakala a spol potřebují, je nějaká VŘSR, kterou jsou schopni aktuálně vládnoucí pitomci vyvolat.

O tom kdo rozhodne další volby rozhodnou vlastníci médií. Demokracie při současné schopnosti lidí myslet už dávno nefunguje. Stačí aby nám média podala Swarzenberga jako rozšafného moudrého aristokrata a všichni tzv. nejinteligentnější se mohli přerazit ve volbě Kalouska. Přitom zrovna tak mohla média Schwarzenberga podat jako člověka, za kterým za 20 let není jediný hmatatelný výsledek, kromě dotací do jeho kapsy a TOP by v minulých volbách nedostal ani 0.1%

2 0
možnosti

nara

1. 7. 2012 8:33
Re: I já se přikláním k Vašemu názoru.

Hlavní článek s pravopisnými chybami.

0 0
možnosti

svědomí mazače příspěvků

30. 6. 2012 23:23
Jen ať současná vláda zůstane u moci...!

Nedám se jen tak nechat odcucnout od státního rozpočtu..., aby i na mém účtu začala zuřit krize...! Ještě bych pak ze zbytků svých aktivit mohl třít bídu s nouzí pouze z nějakého ušmudlaného a užužlaného půl milionu ročně... :-/

0 0
možnosti

vítek z prčice

30. 6. 2012 19:55
Kalouska musí hodit přes palubu

.. každý podnikatel, který chce v horizontu několika příštích let "přežít". Škrtič diletant totiž přivedl ekonomiku do stavu, kdy peněz bude chybět stále více a škrtat již nebude co. A on nic jiného neumí. Nebude-li LETOS vyhozen, česká ekonomika se po dalších 2 až 3 fiskálních otočkách zhroutí. Bez ohledu na to, co se děje v Evropě. Ztráta dotací z EU ovšem může tento proces urychlit. !!

0 0
možnosti

student006

30. 6. 2012 19:24
Hlavně přes hubu, ...

... potom klidně i přes palubu.

0 0
možnosti

patrona

30. 6. 2012 15:43
Velmi se pletetete, Kalousek i Necas dostanou cas na splneni

sveho ukolu, zvaneho cirkevni "restituce". Z kola jde ten, kdo je proti, be ohledu na politickou prislusnost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik