Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

kluk.od.lopaty

18. 6. 2011 13:18
A já si myslel, že po přiznání

na svém velmi čteném blogu http://nojby.bloger.cz/ toho pan Neubert nechá... Ale on ne, on bude dále ze sebe dělat šaška a čekat co na to ten zbytek národa řekne..

Takže něco pro nezasvěcené: Autor je (zřejmě vyučený) kuchař, který ukazuje svou velikost na netu videem, na kterém ukazuje jak umí vypít pivo za dvě minuty, píše o své jedinečnosti a dokonce najezdí na kole i deset kilometrů za měsíc! Ale tady se stále prezentuje jako student VŠ a věří, že mu to čtenáři spolknou... Ale něco se mu opravdu povedlo! Psali o něm na Britských listech!:-)

0 0
možnosti
B

BobSenklar

18. 6. 2011 1:03
Máme vynikající školství, když i takového kašpara naučili

číst a psát.

0 0
možnosti
BJI

Benito Juarez II.

18. 6. 2011 0:03
Až dostuduješ,

a budeš někde zaměstnaný, tak nám napiš jak se cítíš v tomhle státě.

0 0
možnosti
MV

Martivan

18. 6. 2011 0:44
Re: Až dostuduješ,

A až budeš v důchodu, tak napiš, pod kterým mostem bydlíš ;-)

0 0
možnosti
MV

Martivan

17. 6. 2011 23:31
netrefils

Chlapče chlapče, tos netrefil... Možná piš příště radši o těch počítačových hrách, ať se tak neztrapníš na veřejnosti...;-)

0 0
možnosti
MV

Martivan

18. 6. 2011 0:05
Re: netrefils

aha, ta po shlédnutí dalších článků v tomto blogu už neříkám nic, to by bylo škoda slov;-D

teda pokud někdo není sfiň a nepíše pod jménem jiného, skutečného pana Neuberta, čímž by teda dával podklad pro žalobu na ochranu osobnosti pro hanobení cti a osobní urážku;-)

a pokud jste, pane neuberte, skutečný pan neubert, a vážně studujete na VŠ a dosud vás tam trpí, tak blahopřeju - musíte mít neuvěřitelně bohaté rodiče nebo jste se vyspal s rektorem ;-DR^R^

0 0
možnosti
L

LarsJohan

17. 6. 2011 22:16
BEZDUCHÝ ČLÁNEČEK, KTERÝM SE JEN ZVIDITELNIL MEZI VRSTEVNÍKY

Mladík pouze opakuje často opakované fráze bez přemýšlení. Není nutno se kvůli tomuto článku rizčilovat. Ten kluk je mimo realitu.Jen reprodukuje to, co slyší na Nově a z úst Nečase a Kalouska.

Předně nejde o pár stokorun navíc. Česko má celonárodní průměrný plat na úrovni pod € 1000,- tedy pod minimální mzdou v EU. Ceny jsou však srovnatelné. Kdo jezdí do Rakouska ví, že potraviny jsou na stejné úrovni, oblečení, spotřební elektronika je levnější v Rakousku a benzín je stejný. Platy brzdí celou dobu jen ODS a to zcela zbytečně. Minimální plat je 8.000,- Kč hrubého od nástupu pravice k moci, tedy od roku 2006, což vede k nízké kupní síle a nižším tržbám. Spotřeba je důležitá pro chod firem....

EU

0 0
možnosti
CMN

cenzůra mě nedostane

17. 6. 2011 17:13
Až budeš starší tak poznáš co jsi za prosťáčka

Chlapče, ty jsi hloupy jak daleko vidíš. Bezdomovci a feťáci nic v nemocnici platit nebudou, i kdyby byly poplatky 1000 Kč/den. Zase budeme platit jen my co musíme platit zlodějny tvých gurů.

0 0
možnosti
A

aleksa

17. 6. 2011 14:31
strašení Řeckem aneb jak média vymyla mozek dalšímu "znalci"

Mno, je vidět, že jste světa znalý. A ať ze sebe neděláte příště blba, tak jen dva odkazy k tomu Řecku:

http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,676634,00.html

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=asBNXSLtlN9E

0 0
možnosti
JJ

Jay6

17. 6. 2011 14:13
Volič pravice?

Oslovení socka má mít patrně hanlivý nádech. Jenže pochází ze slova sociální, v překladu tedy společenský. Z toho by se dalo usuzovat, že socka je člen společnosti, občan, obyvatel tohoto státu. Antonymum k tomuto výrazu je tedy asociál. Od slova asociální, tedy protispolečenský, někdo kdo stojí mimo společnost lidí, občanů a obyvatel tohoto státu. V tom případě dává celý text ten skutečný význam. Lze se zlobit na asociála? Člověka postiženého nenávisti ke společnosti? Dokonce by se dál použít výstižný výraz sociopat. Patologický případ tvora stojícího mimo společnost duševně zdravých lidí. Lze dodat něco i k obsahu? Jistě. Vyšší platy. Před 22 lety byly průměrné reálné příjmy obyvatel Československa asi 4x nižší než příjmy obyvatel sousedního Rakouska. Po 22 letech usilovného budování vyspělé kapitalistické společnosti je průměrný reálný příjem obyvatele České republiky stále 4x nižší než v sousedním Rakousku! Skutečný pokrok! Zdravotnictví. Rozdělení zdravotnické péče na standardní a nadstandardní je dělení pacientů a lidí na 2.kategorie. Zdravotnické poplatky nemají žádný reálný význam. Jen trestají ty, kteří se nemohou rozhodnout zda půjdou k lékaři. Tedy důchodce a chronicky nemocné. Lidi, kteří si celý život platili zdravotní pojištění, jen, aby se ukázalo, že když chtějí za své pojistné plnění tak si musí připlatit. Naštěstí taková hloupost se dá zrušit jediným zákonem. Důchodová tzv.reforma je odmítána zaměstnanci i zaměstnavateli. Komu má tedy vlastně sloužit? Vládě a jejím sponzorům z oblasti privátních penzijních fondů? Navíc zvyšování věku odchodu do důchodu na 70 let může napadnout pouze asociála. Ať sedí ve vládě nebo je jeho volič.

0 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

17. 6. 2011 20:25
Re: Volič pravice?

Jen poznámka k rozdělení péče - ono by to bylo OK, kdyby to dělal někdo, kdo nemá v hlavě šoulet prošlý žaludkem a střevy. To znamená to, že by v nadstandardu byly věci spíše "ne-odborné" - tedy např. samostatný pokoj, vlastní kuchyně, rozšířená domácí péče lékařem jako náhrada hospitalizace, příplatek na dražší (zase až tak lepší nejsou) kyčle, možnost vybrat si operatéra u plánovaného výkonu (u běžných operací zase takový rozdíl není, ke špičkovým výkonům se lemry stejně nedostanou), dražší výkony nemající lepší outcome než standard,.... Smysluplné by bylo také např. vynětí péče o úrazy vzniklé v důsledku rizikového sportu - ale to by bolelo poslední zbytky elektorátu, tedy frikulíny vybavené nevalným intelektem a vlivnými rodiči.

0 0
možnosti
V

vklidecku

17. 6. 2011 13:01
hehehehehe

hehehehehehehehehehe)dik za blog.....smichy mě boli břicho........))))))))

0 0
možnosti
F

Frejda

17. 6. 2011 12:57
Socky jsou do ulic

Tohle si socko prostuduj..http://video.google.com/videoplay?docid=3719610459164146264&hl=cs#

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4075x
Jsem Jan Neubert. Studuji VŠ obor IT a píší si blog Nojby.bloger.cz. Zajímám se o IT, internet, literaturu, filmy a nenásilné hry. Mám rád vyjížďky na kole.

Seznam rubrik