iPad2 je iShit2 a je na Českém trhu!

Lidi, jestli jste normální, tak tenhle přístroj nekupujte. Nezaslouží si to. Ani, kdyby stál o polovinu peněz méně.

V současnosti přichází Apple na trh se svým novým tabletem = iPad 2 a jak už to tak bývá, tak i tohle zařízení od Applu trhá rekordy v prodejnosti i přesto, že je to naprostá zbytečnost a koupit si to může jen úplný ne znalec a blbec. Každý normální člověk, co má IQ alespoň 120 si raději za stejnou cenu koupí nový PC, který bude mnohem výkonnější a užitečnější. Já jsem si také nedávno koupil a sestavil PC za 30 000,- a peníze to jsou opravdu dobře investované. Kdybych si místo PC koupil iPad 2, tak by to byly peníze jen tak vyhozené do vzduchu. Asi si říkáte, že jen tak plácám, protože nejspíše patřím mezi 60% občanů a jsem v dělnické třídě a proto si nemůžu tento přístroj dovolit, ale takto není. Kdybych chtěl, tak bych si ho klidně mohl koupit, ale jelikož jsem normální, neudělám to.

 

  1. K čemu je vlastně ten iPad 2 dobrý?  K tomu, abych si mohl na internetu přečíst knihu? Na to jsem snad specializované přístroje, které vyjdou mnohem levnější. Pak je tu samozřejmě nekvalitní iOS, který Vám nabídne veliké množství aplikací za peníze. A co všechno si můžete koupit? Třeba hudební program díky, kterému budete moci ťukat na opět nekvalitní dotykový display a  iPad 2 bude vydávat zvuky nástrojů! No není to důvod, proč si tenhle přístroj koupit? Ale to není vše! Můžete si koupit třeba program iMovies, ve kterém si lze sestřihat videa natočená kamerou, který tento tablet má. Ale pozor. Tu kameru bych rozhodně nedoporučil na natáčení! Je sice 720p (ta zadní), ale kvalita videí je naprosto otřesná. Ostatně už nyní jsou na youtube videa natočení touto záhadnou 0,720p kamerou. Ve předu máte ještě jednu kameru, která je ještě horší. Slouží jenom k video chatům anebo, když se chcete kouknout jestli máte dobře ulízlou ofinu a sluší Vám to. Jinak je to opět naprosto nepoužitelné.

 

Abych, ale jenom neplival, tak tento přístroj na dvě věci má oproti předchůdci i výhody. Rychlejší procesor a grafickou kartu, takže pokud Vám jde o to, aby jste si zahráli hry někde v metru, tak to je asi tak jediný, proč by jste si měli tenhle „šmejd“ koupit. Taky je o něco tenčí a lehčí. Lehčí je proto, že je vyroben z méně kvalitního materiálu (nekvalitní hliník), takže se rychleji opotřebuje a bude na něm vidět každý škrábanec. Přesto všechno se tohle kvalitní zařízení krásně prodává a v ČR už jsou vyprodané zásoby. Otázka je jestli jsou vyprodané kvůli tomu, že je o přístroj zájem nebo kvůli tomu, že Apple poslal méně kusů, aby se správa o „nedostatku kusů“ rozšířila do českých medií a Apple měl tak cílenou reklamu a na duševně slabší jedince, kteří sledují zprávy na TV Nova.

 

Závěrem bych ještě dodal, že na přístroj neplivu kvůli tomu, že je drahý a já na něj nemám. To ne. Já bych si koupit mohl, protože těch 20 000 by mi v současnosti nedělal problém a mohl bych si k němu dokoupit i všechny ty stupidní aplikace na appstore, které bych chtěl. Plivu na něj, protože si nic jiného nezaslouží.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Neubert | středa 30.3.2011 16:59 | karma článku: 14,14 | přečteno: 3383x
  • Další články autora

Jan Neubert

Drahý výlet v Praze 2

27.9.2011 v 18:10 | Karma: 8,31

Jan Neubert

Jak nás vykořisťují Slováci?

20.7.2011 v 20:00 | Karma: 12,00

Jan Neubert

Socky jsou do ulic

16.6.2011 v 16:15 | Karma: 10,26

Jan Neubert

Jak se zbavit lidí s obezitou?

25.5.2011 v 19:00 | Karma: 9,17