Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V roce 1917 si  J. P. Morgan najal dvanáct špičkových manažerů v oboru zpravodajství, aby s jejich pomocí vypátral nejvlivnější novinové tituly v USA.

 Měli zjistit, kolik nakladatelství je potřeba na to, aby bylo možné kontrolovat politické mínění v USA.

Zjistili, že stačí vlastnit většinu v pětadvaceti největších amerických novinách. Byla vytvořená dohoda o koupě politické linie novin. Do každého listu byl nasazen jeden redaktor, jenž ručil za to, že každá zveřejněná informace se shoduje s linií objednávatele.

To jen tak na okraj o svobodě tisku v USA a dnes je to ještě více propracované.;-)

0 0
možnosti
SN

:-)   Samozřejmě píšete to jako ironický článek, ale klidně tam dám znaménko + a v tu ránu s Vámi souhlasím!  Skutečnost je taková, jak to popisujete. Rusko se jenom brání aby se mu USA ve spolupráci s loutkovou EU nedostala na hranice jeho území !  !!

3 0
možnosti
Foto

J95a48n 13N11e15t21o63p28i83l

26. 10. 2014 13:27

No že je to tak ? Já to pořád říkám, jenom na web schválně píšu opak.;-)

1 0
možnosti
AS

Honzo, to je recese, ne?

1 0
možnosti
Foto

Z matiky × -1. Jsem zvědav co z toho v dalším díle rozvinete. Tak teď nevím co s karmou, asi ji nechám na další díl.

1 0
možnosti
VS

U "nenávistné zápaďácké ideologie" jsem pochopil, že autor je objektivním komentátorem a jeho dílo je třeba brát vážně. Stejně jako články Olšerovy, Cvalínovy a Vyvadilovy...

1 2
možnosti
Foto

Nevtipná parodie jako reakce na výprask v diskusi ? To chce klid, nesedět furt u kompu a vyjít do společnosti ...

1 1
možnosti
Foto

J21a45n 39N43e25t97o69p93i21l

26. 10. 2014 9:47

A jak víte, že to nemyslím vážně ? To si své práce moc nevážíte. Vy se tu snažíte přesvědčit "nevěřící Tomáše" o tom, jaká je skutečná pravda, jeden z takových konečně prohlédne a Vy tomu nevěříte ? To si asi svým názorem nejste zase tak skálopevně jist, když nevěříte, že jste mohl někoho přesvědčit o pravdivosti svých argumentů. Já jsem pochopil, že Vy a další jste měli pravdu a konečně jsem prohlédl. Toho byste si měl vážit. Skutečně nevím, o čem mluvíte. O jaké parodii ? Nechápu.

3 0
možnosti
OV

Haha, tak já si podobné blogy rád přečtu, protože je to důkaz toho, že žijeme ve společnosti, kde si každý může napsat co chce. 

Jestli je to blízké pravdě nebo ne, těžko říct. 

Ale vždy mě pobaví neochvějná jistota autorů těchto blogů. Jsem nadšen, že národ jako je ten náš je schopen vygenerovat jedince s naprostým přehledem, jedince, který narozdíl od třičtvrtě miliardy zápaďanů není ovce a nenechá se oblbnout propracovanou propagandou rádoby svobodných medií;-D

Všem těmto jedincům přeji, aby za odměnu získali ruské občanství a pro blaho jejich a i ovcí ze západu se tam co nejdříve odstěhovali.

1 2
možnosti
Foto

J13a47n 21N65e35t65o75p30i88l

26. 10. 2014 9:27

Co myslíte, myslel jsem to vážně ?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik