Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Teď budu znít jako totální televizní analfabet (což také hrdě jsem), ale až dnes jsem se díky Vám dozvěděla, že je to seriál - já se celou dobu domnívala, že je to billboard na obchod s oblečením!!!

Televizi (resp. televizní signál) nemám už pár let, k ničemu mi televize nesloužila, jen ve svém důsledku obtěžovala - nikde nic nedávali a já tak trávila celé hodiny překlapáváním ve snaze najít něco, na co bych se koukala (teď je to pro mě naprosto nepochopitelné, proč jsem to dělala a proč jsem vydržela tak dlouho, než jsem to zrušila), i přesto ale musím nadále platit koncesionářské poplatky (vlastním televizní přijímač, sice na něm chytím tak maximálně prach, ale mám ho), tak to mě tato informace o billboardech docela naštvala...

0 0
možnosti
Foto

J39a75n 15N79e53t97o93p42i53l

20. 2. 2014 15:36

Proč se teda té televize nezbavíte ? Když na ni chytáte akorát prach)). Tuším, že stačí nějaké čestné prohlášení, že přijímač nemáte a poplatky pak platit nemusíte. Ovšem při náhodné kontrole ho u Vás nesmí najít. To by Vás stálo těžkou pokutu.

0 0
možnosti
VH

Pro ČT mají bilbordy smysl, protože i když je reklama na ČT l zakázána, tak je skoro před každým pořadem.

0 0
možnosti
KN

Ať si v ČT dělají co chtějí, ale prosím za své.

Problém není v tom, jestli to ČT dělá dobře nebo špatně, jestli vydělává nebo prodělává, jestli má sledovanost nebo jestli je objektivní nebo někomu straní.

Problém je v tom, že státní ozbrojená moc se používá k donucení občanů tuto činnost financovat !

1 0
možnosti
Foto

To nesouhlasím. ČT není privátní firma. Kdyby byla, patřila některému mafiánovi a on ji spolufinancoval našimi penězi, měl byste pravdu. ČT je ale státní instituce a je státem financovaná ne proto, že by stát někdo vysával, ale proto, že jde ostátní firmu a stát ji tudíž financuje. A v tom případě každý, kdo tyto peníze z ČT odvádí mimo kontrolu, je obyčejný zloděj, kterého by měl stát bez váhání vyrazit.

0 0
možnosti