Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

nespavec

27. 6. 2012 18:23
Ale koho tedy volit?

činy velkých stran už známe, s malými stranami také nemáme dobré zkušenosti a navíc v úřadech a na ministerstvech zůstávají stále stejní lidé práci kterých také dobře známe. že by jsme se konečně dočkali Marťanů? Ale kdo nám zaručí že budou čestní a nebudou krást?

0 0
možnosti
JN

janecz

28. 6. 2012 10:21
Re: Ale koho tedy volit?

Nelze volit čestné a slušné a mí záruku. Nelze volit se zárukou, že volení jsou čestní a slušní a nebudou krást. Lze jen minimalizovat počet zlodějů v parlamentu. Že je pak lepší nechodit k volbám ? Krutý omyl. Nejití k volbám je v podstatě ekvivalencí volby oněch zlodějů. "Tvrdé" jádro má každá strana a čím méně lidí půjde k volbám a bude volit strany jiné (dejme tomu neparlamentní), tím větší podíl na moci budou parlamentní strany mít. Také půjdu k volbám a jediné, co teď vím určitě, je, že budu volit neparlamentní stranu. Kdybych řekl, že ODS může vypadnout z parlamentu, budou se mi všichni smát. Ono se to asi nestane. Ale proč ? Protože tisíce lidí, kteří na ni nadávají, ji ve volbách budou znovu volit. Ale ono je to skutečně jen o tom "jednom" hlasu. Když jeden každý z nás naštvaných občanů zvolí jinou než parlamentní stranu, tak se ODS do sněmovny skutečně nedostane a nebude to žádné sci-fi, ale realita.

0 0
možnosti
PH

Gibon

27. 6. 2012 11:42
Začátek konce

ODS si tím podepsala úmrtní list. Voliče mít nebude. Má však statistický úřad, který jedním kliknutím může změnit výsledky voleb. Tento centrální a kardinální pro výsledky voleb úřad není žádnou nezávislou institucí - novináři - veřejností - kontrolován. Zamyslel se někdo nad tím?

1 0
možnosti
JN

janecz

27. 6. 2012 12:04
Re: Začátek konce

Rozhodně zajímavá poznámka. Lidi přitlačení ke zdi jsou naprosto všehoschopní, včetně falšování voleb.

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

27. 6. 2012 11:34
...

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik