Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P56e26t44r 15K36u98č40e31r33a

26. 10. 2014 18:34

Souhlasim a karma, ale jinak jsem nemel cas to sledovat, takze se omlouvam. Putinova popularita je urcite vysoka, ale myslim si, ze zvlast pokud cini nepopularni rozhodnuti, nebo strili na slepo tak je tady urcity manevrovaci prostor neutralizovat dopady jeho rozhodnuti. Pokud nebudou dusledky dostatecne padne a zpetne oduvodnitelne, jako vudce ztraci smysl.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že jste si všiml, že pan Zubov vypadá jako starší Putínův bráška. Ba se s ním shodne ve východiscích hodnocení ruských dějin. Základní kritérium pro úspěšnost Ruska je zmenšení velikosti jeho území.

1 0
možnosti
Foto

Pan Zubov je vlastenec jako vyšitý.

Ale zřejmě americký.

Ještě jsem snad neslyšel "historika", který by tolik po svojí skutečné vlasti tolik plival.

2 5
možnosti
Foto

Karma!

Za minulého režimu u nás volilo 99,9% Národní frontu (tedy KSČ), a přitom si většina myslela své, a i členové partaje si vyprávěli "radioaktivní" vtipy. Ti, co znají azbuku, si mohou přečíst stránky ruské pirátské strany. A zeptat se ruských oligarchů, jak se jim líbí sankce. A vzpomenout, jak byl davy oslavován  Hitler, a přesto na něho bylo připraveno 44 atentátů, z toho 11 vykonaných - jenže to Áda vždy přežil.

Pokud ruská statistika říká, že 84% obyvatel dává hlas Putinovi, tak to ale také říká, že 16% obyvatel mělo tu odvahu říci, že ne. Dovede někdo odhadnout, kolik procent lidí řeklo raději DA (mají přece rodinu, zaměstnání...), ale přitom si myslelo svoje?

4 4
možnosti
MP

Pane Dvořáku, podle vás celých sto procent obyvatel bylo DONUCENO /!!!/  k tomu, aby hlasovalo pro Putina a jen šestnáct procent mělo odvahu jít proti...;-D;-D;-D

2 0
možnosti
LC

Máte pravdu. Tenhle týden jsem se tu dočetl, že ruská střední třída se už bouří. Nejsou ústřice a španělská šunka. S Putinem je konec.

6 1
možnosti
OP

Diskuse k tomuto článku naznačuje, že od ruské společnosti se zase až tak moc nelišíme a převažuje vyprázdněnost. Za vaše upozornění R^

5 0
možnosti
Foto

Vyprázdněnost? To by chtělo vysvětlit blíže.

2 3
možnosti
PBR

Rusko proti Putinovi? ......OMG.. vy jste zářný příklad toho, jak hloupá je protiruská propaganda. Ve školní jídelně najdete taky pár dětí co nerady rajskou, ale jistě to neznamená, že jídelna vaří blbě, že ne?;-)

5 3
možnosti
Foto

Ano, tak například kolik komentátorů oponovalo jistému panu P.B.R., až to raději zabalil, ale to jistě neznamenalo, že by psal blbě.

Naopak, já jej vyhledával a četl, když jsem potřeboval zahnat pocit, že jsem blb, když se mi něco nedařilo.

Hloupá je proruská (správněji proputinovská a prokremelská) propaganda, včetně jejích šiřitelů. Lidé, u kterých převládají emoce nad racionálním myšlením, mají potřebu se "otloukánka" zastávat, aniž by zkoumali, zda si pár těch facek opravdu nezaslouží.

3 3
možnosti
Foto

U tohoto pořadu jsem si pomyslila, proč tam taky nepozvou nějakého Američana, kterému se zase nelíbí politika jeho země. A také jsem si pomyslila, že člověka, který v zahraničí háže špínu na svoji vlast, si neváží nakonec ani jedna strana; jen ho jedna strana potřebuje pro svoji propagandu, nic víc.

5 6
možnosti
SB

Takže například německé antifašisty z doby vlády Adolfa Hitlera (a nejen ty, kteří se k tomu odhodlali až v roce 1944 - lépe pozdě, než nikdy, ale přeci jenom už bylo vše rozhodnuto a byla to jen otázka času - nýbrž ty skutečné,kteří před Hitlerem varovali ještě v době, kdy svět to nebral vážně - viz Carl von Ossietzky) též vidíte takto?

1 1
možnosti
KD

Putin a diktator ? Takovy Pinochet byl jiste diktatorem a Americane pochvalne mruceli. Pro Rusy je Putin jiste lepsi nez byl vecne opily Jelcin. A u toho Zapad take pochvalne mrucel.

9 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik