Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Že byste nás laskavě poučil, v čem spočívá ta hrozivá změna a co je na ni tak hrozivého? (Jsem zřejmě málo prozíravý, rád se nechám poučit.)

2 0
možnosti
MK

RvRvRv Politika je kompromisem možného. Proč se obšírněji nepustíte do politických mrtvol, kterým bylo naprosto jedno, že se služební zákon neschválí, a že budou zablokovány miliardy z EU? Obstrukce, obstrukce... jen se divím, když to současná opozice vydává za blahodárný demokratický prvek, proč to nepoužila dřívější opozice, zvláště ČSSD u církevních restitucí? Kalousek si vyřval post hlásné trouby a sic už nemůže škodit tak, jak dříve, ale dupe nožičkama a kalí vodu. Babiš mu už několikrát dokázal, že je ekonomický břídil, ale to, do čeho je potřeba se opřít, jsou voliči TOP 09. Jen na nich je, zda dopustí, aby kníže s chemikem stranu stále více potápěli.

Házet na Babiše špínu, kterou nevytvořil, je přinejmenším dětinské.

1 2
možnosti
JP

Rekonstrukce státu je nátlaková skupina nikým nevolených protikorupčních fanatiků, která se domnívá, že jejich pravda je legitimizuje k rozhodování věcí společnosti. Také vinou hysterie, kterou rozpoutali ve spolupráci s médii, došlo v naší zemi k rozvalu standardní politické scény a pomohli tak k ohrožení parlamentní demokracie. Také jejich vinou se dostal k moci soudem nepřiznaný estébák, bývalý komunista, oligarcha a mediální magnát a měli by se přinejmenším chytnout za nos, že naletěli někomu, kdo je využil a nyní se ukazuje, jakými užitečnými idioty se stali. Takže pouze dobře jim tak. Pokud jde o služební zákon, je zcela nesmyslné, aby úředníci se stali nezávislými na lidech, kteří v parlamentní demokracii získali důvěru, aby spravovali tento stát, takže naštěstí se koalice s opozicí rozumně dohodli a zabránili úřednické zvůli.

5 3
možnosti
KN

Autora neznám, ale promluvil mi z duše. Karma.

0 2
možnosti
FV

Hezké, že jste prozřel. Sice pozdě, ale přece.

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik