Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P56e33t69r 51H81a23l67í59k

8. 9. 2014 22:47

desim se nastupu komunizmu. Ale prichazi ze zapadu. Ve vedeni EU sedi kovani komunisti. Komunistickou pokladni strida mladsi italska komunistka. Kolik clenu politbyra bude zase v EUkomisi.

Zase mame petiletky a vse je centralne naaplanovano, zase stojime fronty, tentokrat na dotace, treba dneska na kotle.

Zase je nutne lezt nekomu do analu, tentokrat byrokratum z Brusele, aby nam milostive trochu pridali a nebyli jsme za rebely nicici krasnou jednotu a budovani komunizmu. Vlastni nazor je povolen jen v pripade, ze je EU pozitivni.

Cela TOP09 je neustale v predklonu a plazi se pred bohyni Eurosocializmu. Nafackoval bych si, ze jsem je jednou volil.

To jsme si to malovali a spadli jsme z deste pod okap.

Na jedne strane komunizmus a socializmus, na druhe strane despoticka diktatura.

Ale ja nechci ani jedno.

4 4
možnosti
JP

Souhlas. Současná politika malosti a čecháčkovské přízemnosti, kde se komunisté a agenti dobře skrývají za tzv. národní zájmy, nás vede na okraj Evropy a do náruče Ruska.

6 1
možnosti
JN

J64o93s92e55f 18N77i12k34l

8. 9. 2014 22:03

...nedivme se... Rusko je přes 20 let hnané do kouta... tolik všelijách slibů ze Západu... nemá už kam ustupovat... a sankce nebudou mít stejně žádný účinek...jen se divím proč nás o tom co se děje na Ukrajině neinformují nestranní pozorovatélé z různých mezinárodních organizací... asi není zájem...nebo je tam ukrajinské úřady nechtějí pustit? ...proč asi?...ono se pak lépe lže...

6 4
možnosti
VP

Člověče proč jste tak vulgární?

V každém odstavci urážíte ostatní lidi, to není fér.

K naší angažovanosti v NATO. 

Například:

v rámci misí se angažujeme ve velmi kontroverzních akcích jako je Afghánistán. Nesouhlasím s nimi, ale respektuji. Chci slyšet důvody invaze, znát cíle a to jak se plní.

Mimochodem v 89 a 90 jsme si na náměstích říkali, že do žádného vojenského uskupení už nevstoupíme. Dle fotky soudím, že je vám dost přes padesát, tak si to asi pamatujete.

7 5
možnosti
VP

Omlouvám se přes čtyřicet. Nechci být ironický.

0 0
možnosti
JO

Takže Evropa uvalí sankce mj. i na provozovatele ropné společnosti Rosneft, který provozuje např. Gazprom, ale dá si velký pozor, aby se sankce přímo netýkaly ropovodu Gazprom ani jiných odvětví plyn. průmyslu, na jehož dodávkách je Evropa závislá;-D

Hmm.....

3 1
možnosti
JO

Ale tohle je fakt dobrý;-D;-D:

Aktuální omezení mají zasáhnout především ropnéspolečnosti. Ztížený přístup k financování v Evropě, který dnes platí pro ruský bankovní sektor, by měl postihnout firmy, jejichž obrat přesahuje 27 miliard dolarů (575 miliard korun) a u nichž více než polovina přijmu pochází z těžby nebo přepravy ropy. 

Tyto podmínky splňuje například státní ropná společnost Rosněfť, provozovatel ropovodů Transněfť nebo Gazprom Něfť, dceřiná společnost plynárenského gigantu Gazprom. Sankce se ale netýkají samotného Gazpromu ani jiných odvětví plynárenského průmyslu, na jehož dodávkách je Evropa závislá.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/sankce-eu-proti-rusku-cili-na-ropu-drl-/zahranicni.aspx?c=A140908_142900_zahranicni_vez

4 2
možnosti
SB

v Rusku ovšem nevládne komunismus, ale autoritářský imperialismus a autokratický přímo volený prezident Putin - pokud se někde šíří neokomunismus a bolševismus, je to v EUhniji

4 2
možnosti
Foto

Spíše bych mluvil o neomarxismu, než o neokomunismu v EU ;-) ... ale výsledek může být dosti podobný ....

4 1
možnosti
JH

Co se zásadních postojů v NATO týče, ty platí. Pokud vím, nikdo z vládní reprezentace nezpochybnil princip vzájemné pomoci členů, panuje ochota podpořit vojenskou přítomností Pobaltí nebo opět převzít vzdušnou ochranu Islandu.

Takže principy existence NATO ohroženy nejsou. Ovšem autor blogu působí dojmem, že za úspěšný test opravdové demokracie, plurality a vyspělosti bude považováno, až všichni přijmou jeho názory:-)

6 1
možnosti
JH

V roce 1956 i 1968 okupovali a stříleli jak Rusové tak Ukrajinci, všichni dohromady v sovětské armádě. Která už dnes opravdu neexistuje.

4 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik