Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P24a13v52e98l 43B49a14c32í96k

20. 3. 2014 18:11

Problém je trochu jinde, média by jistě ráda i jiné politiky z TOP09, ale Karel nedá v podstatě větu česky dohromady a ostatní zase smysluplnou odpověď, která by byla dále publikovatelná jako nositelka politiky pravicové strany. Na druhou stranu většina stran nemá  ani jednodo nositel myšlenky.

0 0
možnosti
PP

Tak jsem to zkusil...otevřel jsem ledničku a tam pivko, kousek uzeniny, nějaký ten sýr, jogurtík, klobáska, mléko....Kalousek nikde. V pračce se pohupuje buben...ale sakra co to, Kalousek nikde:-/V mikrovlnce otočný talíř...ale prázdný8-osakra jak to? Vlezu do spíže...cibule, jablka, brambory, kompoty...atd...ale ať hledám, jak hledám, Kalouska nenacházím ;-(Ještě zkusím ten záchod a koupelnu...kam ses ty jeden filuto schoval? Pak si říkám, že jistě autor na něco zapomněl...skočím tedy do sklepa, na zahradu, na vejminek, prošmejdím celý dvůr....Míro, kde jsi? Kam ses mi schoval? Co to, že by mě autor mystifikoval? Není možná :-/ Zapnu PC, pustím telku, zapnu rozhlas...a zase nic ;-( Co si počnu? Nebo jen autorovi leží Kalousek tak hluboko v žaludku, že není myšlenky, ketrá by mu nebyla věnována, tož se s námi, nebohými tupci musí podělit. Sorry...už vím, zapomněl jsem zkontrolovat ložnici ;-) Tak pááá ;-)

3 0
možnosti
Foto

K61a52r36e75l 69R71a34d27a

20. 3. 2014 14:49

Když má někdo smlouvu s ďáblem, musí mu sloužit do roztrhání těla.

0 1
možnosti
AK

Kalousek je jediný schopný, kdo dokáže na levičáky správně reagovat:-P

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Kalousek je jeden z několika všehoschopných...;-D

4 2
možnosti
TW

Vidím to podobně jako pan Nádvorník níže. Miroslav Kalousek je především narozdíl od jiných schopný řečník a to, co říká, má obvykle hlavu a patu. Také si nebere servítky a mluví většinou od plic, což zase televizi zvyšuje sledovanost. Politik, který dokáže mluvit jasně, výstižně a pokud možno stručně, je pro média pokladem.

Už nevím, od koho a kde jsem to slyšel, ale pro mě je rovněž M.Kalousek můj nejoblíbenější záporák naší politiky.

1 0
možnosti

Zvedl jsem dekl v "oné" místnosti - a nebyl tam. Sláva, aspoň někde.;-)

1 0
možnosti
FV

Škoda, tam by měl být.

0 0
možnosti
JP

Vysvětlení je velmi jednoduché, pan Sobotka má plné ruce práce s tím, aby ukočíroval vlastní lidi, pan Babiš zase politiku jako takovou vůbec neřeší, a tak se prostě stalo, že lidé dosazení Kalousky, Topolánky a Nečasy s jejich myšlením  sedí dál na svých židlích a ovládají naše média. Samozřejmě je to chyba a současná vláda to brzy zjistí také. Když byly prezidentské volby, tak Kalouska nazývali na webech panem neviditelným - to když se třásl na vůdcovstí ve státě, nyní zasívá a rád by jednou i sklidil... :-)

3 0
možnosti
Foto

tak už sakra na toho Kalouska někdo podejte trestní oznámení, nebo si najděte na okopávání někoho jiného.

4 4
možnosti
SN

:-)  V jádru máte pravdu! Ale už Vás zastánci tohoto "prohnaného" politika ometli! Ten udělá všechno aby v politice zůstal a kdyby měli diskutéři dobrou paměť spojoval se i s komunisty. Ale to ho neodradilo. Založil TOP, nastrčil tam jako ikonu dřímajícího knížete, který málokdy ví o čem je zrovna řeč, ale na všechno pohotově reaguje a mnoha lidem je velmi líto, že se tato osoba s modrou krví nestala presidentem této země. A ještě se určitě objeví v diskusi příspěvek ......za všechno může Kalousek a cyklisti !  Je prostě mazaný, vyzná se a už dopředu Vám řekne, že se všechno vyšetřovalo, je nevinný! Tak to v tomto státě, kde se stále častěji ozývá slovní spojení "soudcovská mafie" , funguje!   R^R^R^

6 1
možnosti
Foto

O73t15a11k62a98r 18S41e33k69l

20. 3. 2014 14:16

Připusťme tradovanou domněnku , že si MK nakradl těžké stamiliony , potažmo miliardy a je velmi mazaný. Určitě přijmete tato fakta !

Takže proč krucinál neodjede na Bahamy či Kajmany či kamkoli si ty prachy užívat s Bentleyem a prsatejmama blondýnkama ?

To je nějaký plezír chodit na 22 hod do TV a hádat se? Číst v novinách podobný ptákoviny jako jste spáchal Vy :-)? Nebo je to na rozdíl třeba od Standy Křišťála politik s vizí ?

4 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik