Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13. 7. 2014 10:44

Na tom je děsivé to, že takový idiot sedí v parlamentu.

2 0
možnosti
Foto

"Víc by nás mělo mrzet, že se o tak nebetyčně hloupém názoru ještě pořád bavíme" ... tak proč toto téma přiživujete a píšete o něm blog?

0 0
možnosti
MP

Je beze sporu, že názor Humla je hloupý a nesmyslný.....ale...., i když  je legitimní platit daně v tzv."daňových rájích"., kde jsou daně z různých důvodů menší, přece jenom je morálně čistší platit daně v republice narození, žití, tam kde je můj domov, kde mám rodiče, kde mi ta země ten vzestup nějak umožnila, atd. Stejně jako na malém městě či vesnici, kde sice existuje supermarket třeba s některými nižšími cenami, ale pár obyvatel bude chodit i nadále k obchodníčkovi, kterého znají  dlouho a je "jejich"  a nakupovat u něho proto, že  chtějí aby také mohl jaksi žít. Je to "jakýsi vyšší princip mravní"....

Markantní je to u vysokoškoláků u nás, kteří mají studium zdarma a přispívají na něho všichni produktivní občané republiky a on po absolutoriu a nějaké malé praksi si najde místo podstatně lépe placené v cizině. Měl by u nás odpracovat určitý počet let, a nebo by mělo být vysokoškolské studium hrazeno z jeho kapsy. Možná, že právě tito mladí by si měli uvědomit, že  právě v tom je mravnost. .Samozřejmě tento příklad je poněkud odtažitý od Kvitové.

3 0
možnosti
PT

P49e31t92r 50T66o66m19e62k

12. 7. 2014 22:13

Dvořáku, odstěhuj se do Ruska, tam patříš.

2 1
možnosti
KD

Ty tam nepůjdeš, jsou tam nižší daně ! A cestou by si mi mohl nést kufr s mými penězi!!

0 1
možnosti
PT

P74e89t22r 64T87o69m58e20k

12. 7. 2014 22:01

Co je zač ten HUMLVUML ? 

„On je to vůbec činorodej človíček. Blahých časů, na dopravním inspektorátu Praha Východ dokázal za 500.-kč v Technickém průkazu udělat "technickou" bez auta. A dokázal "dělat taky deset aut denně….

On je ten pravej, kdo může blafat něco o zdanění. Ať sám zdaní cca 11 a půl milionu, který načerno vydělal na podvodnejch technickejch prohlídkách!... A věřte, že mu to tam procházelo víc, jak patnáct let.“

Ano, to je asi on.

1 2
možnosti
Foto

J20a17n 34N58e84t18o27p59i62l

12. 7. 2014 20:48

Úplně nejhorší, až se z toho člověku chce zvracet, na tom je fakt, že tady desítky let mafie okrádá stát nejen korumpováním, ale právě i zakládáním společností v daňových rájích, přes které pere špinavé peníze, využívá nižšího zdanění apod. To bereme na vědomí jako fakt a nijak nám to nevadí. A pak se objeví jedna obyčejná holka z Fulneku, dvakrát vyhraje Wimbledon a vyrojí se závistivci s IQ nižším než je první den v roce. "To by člověk blil, Milane". Takže pánové Dvořáku a Petříku, jsem Vám velice vděčný, považujete-li mě za lepšího neidiota. Jen tím potvrzujete můj názor na danou věc a to mě velice těší.

3 1
možnosti
KD

Já vás za něj nepovažuji, vy tak totiž v tomto blogu vystupujete. To je vaše dílo. !!

1 4
možnosti
RH

Myslím, že je diskuze zdeformovaná tím, že se jedná o ikonu. Jde o princip. Pokud se nějaká země ke svým obyvatelům chová lépe než vlastní (odírá je na daních), tak je pochopitelné, že pokud má ten člověk možnost, tak se tam přestěhuje. Pořád hledáme problém u plátců daní, aniž bychom si položili otázku, proč je u nás tak šílené zdanění... Chyba je ve státu.

10 1
možnosti
Foto

J15a79n 18N55e98t55o25p50i42l

12. 7. 2014 20:35

Děkuji. Konečně rozumný argument.

3 1
možnosti
KD

Když blogerovi chybí argumenty, tak si pomáhá nadávkami a rázem se cítí být takovým lepším neidiotem ve společnosti našich celebrit v Monaku.

Nevidím na tom nic špatného, že se Kvitové líbí Monako a chce tam z různých důvodů žít, ale proč nehraje za Monako ? Sice na Petru se snesla až nezaslouženě velká pozornost, zatím co ostatní naši tenisté tam v pohodě léta žijí. Nemohu je považovat za reprezentanty České republiky a tak ať hrají za ten stát, který tak nade vše milují.[>-]

3 6
možnosti
JP

Coz takle radsi resit problem pozitivne?

Nastavte dane tak, aby nemela duvod trvale zit v Monaku. Potom se k pobytu v Cesku jiste prihlasi i rada movitych cizincu.

2 1
možnosti
KD

Když tady budou třeba nulové daně, tak ani nemusí být movití, ne ?;-D;-D

0 1
možnosti
PS

každý, kdo plati dane v CR je hnup ?

4 1
možnosti
Foto

... a závistivá rudá špína: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/417147/Jsem-zavistiva-ruda-spina-jelikoz-nasi-vlasti-platim-dane.html .

Neplacení daní je najednou "in" , takže by si měli všichni občané ČR nahlásit trvalý pobyt v Monaku a potom nenárokovat placení starobních, invalidních důchodů, lékařské péče, vzdělání, policie atd.

Ani žádní naši vojáci by neumírali v Afghánistánu, protože bychom neměli peníze na vojenské mise.

1 7
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik