Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Netopil, jsme spojenci západu. Tady na blozích však hledáme víc. Hledáme co nejvíce o skutečném dění ve světě. Když Vám napíšu:"Totalitní pučistická bezprávní Ukrajinská vláda", co Vás napadne?: "Píše mi někdo z protivníkova tábora -placený diskutér" nebo "Proč by byla pučistická a bezprávní"? Jsme-li něčími otroky, musíme dělat a říkat co chtějí oni. Svobodní lidé hledají poznání o skutečných dějích. Z tohoto hlediska má pan prezident pravdu. Někdo dělá na Ukrajině binec, ukrajinská armáda vraždí své obyvatele, obě strany občanské války jsou podporovány válečným průmyslem a propagandou. Může stát NATO říct ostatním: tato záležitost nepatří do mého zájmu?

4 0
možnosti
Foto

Chtěl bych poděkovat všem placeným diskutérům, kteří mě a čtenáře souhlasící, ať více či méně, s mým článkem označují za imperialistu, zaprodance Západu, člověka s klapkami na očích apod. Je to názorná ukázka toho, jak ruská propaganda dělá to, co sama naoko kritizuje - snaží se potlačovat a zesměšňovat všechny názory, které s ní nejsou v souladu. Přesně v duchu komunistického hesla "kdo není s námi, je proti nám". Kdyby totiž, čistě hypoteticky, tito lidé nesouhlasili, snažili by se diskutovat, ale neuráželi by a nesnažili by se za každou cenu vnutit druhým své názory.

Dokonce poté, co jsem zde v diskusi napsal, že tuto systematickou propagandu ignoruji, si jeden takový "diskutér" odpověděl sám a ptal se, proč se s ním nikdo nebaví. Inu, a mělo by to smysl "milý pane diskutére" ? Nemělo. Mediální propaganda může být jakkoliv propracovaná, ale soudný člověk ji umí rozlišit od racionálně uvažujícího člověka. Žádný program či algoritmus, byť sebelepší, totiž nedokáže nahradit lidský úsudek. Jako programátor o tom něco málo vím.

Takže jestli jsou ironické, sarkastické a nenávistné příspěvky v této diskusi něčeho důkazem, tak jedině toho, že můj článek je v principu pravdivý.

Co se týče vás ostatních normálních čtenářů, jsem přesvědčen, že nás, lidí, kteří mají proruské české zahraniční politiky a putinovského rektálního alpinismu plné zuby, je nemálo. Rozhodně víc než těch, kteří by nám chtěli 25.výročí pádu komunismu "osladit" návratem do ruské sféry vlivu, byť to tak mediálně nemusí vypadat.

Takže placeným diskutérům děkuji a vám ostatním přeji pěkný den.

2 4
možnosti
KH

K92a34r30e54l 68H93a49n88á74k

30. 9. 2014 18:00

Už jen to, jak hned každého, kdo s tebou nesouhlasí, označuješ za placeného diskutéra, o tobě hodně vypovídá.

Připomínáš mi komunisty, kteří také označovali chartisty jako agenty placené Západem. Zase se jen potvrzuje, že vy eurohujeři máte s komunisty stejný způsob myšlení a stejný slovník.

3 0
možnosti
BT

ostře a bez obalu napsáno a proč vlastně ne, nejen autor ale i jiní mají plné zuby českého lavírování

2 0
možnosti
MC

Čechům nehrozí Rusko ani EU, ale intelektuální bída.

4 0
možnosti
Foto

A tím pádem nebezpečí ze strany Ruska, resp. Kremlu.

1 0
možnosti
JR

J30a96r53a 98R53a91n18k

30. 9. 2014 0:48

Autore, omlouvam se, ze jsem odvedla pozornost od clanku, nebyl to muj umysl, s Radimeme se kockujeme stale;-) ted jdu do ulic, predavam stafetuR^

2 0
možnosti
LW

L63e59o 98W37o23l60f

30. 9. 2014 1:48

Máte svatou trpělivost s některými zápecníky.R^

1 2
možnosti
JP

Vystihl jste náš hlavní problém a máte bohužel pravdu. Některé blogy a diskusní příspěvky jsou jak vystřižené z Rudého práva před rokem 89, takže stát se může cokoliv. Kolaborantů a přisluhovačů Putina by se tu našlo v případě konfliktu dost.

8 3
možnosti
JC

Ale to se mýlíte, pane. Tento článek je jak z Rudého práva před rokem 89, jenom v opačném sledu. Takto nás "krmili" tehdejší uvědomělí, teď jsou zase jiní uvědomělí. Jako autor.

10 7
možnosti
Foto

Šli čtyři. Slepej, hluchej, beznohej a nahej. Hluchej povídá- slyším zloděje. Slepej- už ho vidím. Beznohej- to aby sme utekly. A nahej- jo, aby nás nevokrad.8-o

No nic, jistě se najdou i tací, kteří pochopí;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik