Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

A co na to Srbsko? Nemerite stejnym metrem. Jste programator, tak ty vase porgramy

bych chtel teda videt. Mozna, ze v jedne casti sveta budou fungovat, v druhe mozna ne.

0 3
možnosti
Foto

J42a43n 12N97e85t69o75p92i22l

11. 1. 2015 10:08

Chcete-li použít příklad konfliktu Rusko-Ukrajina jako analogii pro konflikt Srbsko-Kosovo, je třeba používat ji správně. Takže pokud se chcete ptát, asi by bylo na místě ptát se "A co na to Kosovo ?"

0 0
možnosti
Foto

Dvě věci, pane Netopile:

1. Není pravdou, že ti atentátníci neměli žádný důvod. Naopak, měli velmi dobrý důvod a proto zabíjeli zcela adresně.

Stokrát můžeme ty atentáty odsuzovat, ale ti lidé v redakci bezdůvodně nezemřeli.

2. A vztah k Rusku? Jste si prosím vědom toho, že navrhujete proti Rusku válku? Jinak než válkou se Vám totiž "navrátit" Krym nepodaří, zvláště pak proto, že Rusové cítí vnitřní sílu.

Vědí, že Krym jim byl roku 1954 jednoznačně ukraden.

0 2
možnosti
Foto

J83a38n 79N49e23t60o66p97i16l

10. 1. 2015 20:15

Pane Hermánku, když říkáte, že ti lidé nezemřeli bezdůvodně, tak tím pouze potvrzujete to, co píši v článku. Je to typicky česká reakce "Kdyby neprovokovali, nestalo by se jim to". Říct, že ti lidé nezemřeli bezdůvodně, je jako říct, že si to zasloužili, že se chovali moc svobodně. Svým způsobem tím tak vlastně onen teroristický čin schvalujete a možná, že to ani nevíte. Tak mluví lidé mající strach ze svobody. Lidé, se kterými budu bytostně vždy naprosto zásadně nesouhlasit. Ale dokud budete moci Vy i já říkat své názory nahlas tak jako zde, budu klidný, protože to bude znamenat, že je tu svoboda. Narozdíl od dob, kdy tu nenávist a zlo rozsévala místo fanatiků teroristická organizace StB. Ale to Vám asi nemusím nijak zvlášť vysvětlovat, viďte.

5 0
možnosti

Ustupování nemá cenu, v tom se shodneme. Arabové bohužel reagují na pozici síly a slabým se vysmívají.

Evropa samozřejmě není týraná žena. Je to přežraný, zhýralý bohatý, ale hodný chlápek, který se diví, proč mu služebnictvo čůrá do vína. Týraná žena je pod pantoflem. EU má stále navrch a jediné co mu chybí, je odhodlání si dupnout.

Japonsko prosím nejmenovat. To je velice specifická zem, která je rasistická vůči všem ostatním. To není příklad hodný následování.

Zeptejte se v Jižní a Severní Americe na těch svých 14 století džihádistické brutality. Není to tak dávno, co byl islám vyspělejší než křesťanství. Bohužel, neprošli osvícenectvím, takže zůstali ve středověku, zatímco špinavý a zaostalý křesťanský svět se pohnul.

1 0
možnosti

Oops, to je tak, když má člověk otevřeny dvě diskuze a příspěvek pak nelze editovat ...

0 0
možnosti

Ach jo, zase jeden člověk připisuje něco Čechům, aby ukázal, že on je jiný. Je to nudné a hloupé.

Co se Ukrajiny týče, tam jsou dva faktory. Jednak zprávy slábnou s časem, jednak je důležitá geografická náležitost. Francie patří do EU, Ukrajina je divoký východ. Když se podíváte na Rwandu, milion mrtvých mělo menší ohlas než těch pár z Francie.

Na Ukrajina samozřejmě proběhla invaze, ale evropští politici by při tvrdší reakci přišli o část voličů, což si nemohou dovolit ...

2 1
možnosti
EP

E66m36i64l 43P41u39p43i68š

10. 1. 2015 17:16

Každý v našem svobodném světě má právo na svůj názor. Souhlasím s Vaším pohledem na "objektivnost mainstreamových médii", ale dovolil bych si opravit Váš údaj o počtu obětí letu MH 17. Bylo tam 298 obětí (283 pasažérů dvanácti národností a 15 členů

posádky malajsijské národnosti). No a po shlédnutí informací na níže uvedeném odkazu věřím, že svůj seznam fanatiků a teroristů poněkud rozšíříte.

http://www.nekorektni-tv.cz/?p=14837

Rv!

1 0
možnosti
Foto

J58a39n 15N92e64t89o32p11i37l

10. 1. 2015 17:22

Dík za opravu počtu obětí. Nedíval jsem se, kolik přesně to bylo, protože v daném kontextu to nebylo klíčové, ale měl jsem dojem, že to bylo podobné číslo.

1 1
možnosti
JS

J32i30ř75í 98S85r50b78a

10. 1. 2015 15:47

Co na to Ukrajina? Více jak padesát upálených,zastřelených,na zemi (sochorem) dobíjených tzv.proruských aktivistů !!! Co na to západní demokratický svět? Jedno velké NIC!!! Více jak 5000 obětí (převážně civilních) padá na vrub ukra - army!!! Co na to západní demokratický svět? Zase NIC !!! Za to, co  tzv. demokrat Prase - nko a spol provádí na JV Ukrajiny, za to Miloševič (Kosovo) skončil v Haagu !!! Jaký je rozdíl mezi bojovníkem UCK (podporovaným USA) a tzv. opolčencem (podporovaným Ruskem)?!? Nebo se chystají USA a demokratický svět vrátit Srbsku ukradenou zem?!?

9 3
možnosti

To jste si trochu obrátil. Nebýt ruské agrese, nemusela Ukrajina toto území dobývat zpět. To Putin se chová jako Miloševič, dokonce "chrání" ruské obyvatelstvo v zahraničí pomocí tanků a rozdmýchává národnostní nepokoje. Srbsku nikdo nic neukradl. Kdyby bylo Srbsko nerozpoutalo krvavou balkánskou válku, mohlo být stále celistvé.

5 3
možnosti
Foto

Konzumenti mainstreemu monetálně přesně neví, co mají hlásat, ještě předevčírem útočili na Okamuru že je islamofob, pak byli najednou všichni Charlie a nyní se to zase nějak otáčí. Je potřeba větší časový odstup, až propaganda dostane definitivní instrukce a pak zaujmou pevný a neotřesitelný postoj R^

1 5
možnosti
Foto

J34a72n 18N79e84t85o88p58i66l

10. 1. 2015 15:48

mainstreamu...taková drobnost

3 1
možnosti
KM

Velmi pěkné. S tím, že si na rozdíl od vás, autore, myslím, že dění na Ukrajině mnoho lidí intenzivně zajímá.

Poslední odstavec nechápu. Je to jen postoj. Nějaká východiska?

1 1
možnosti
Foto

J69a25n 87N73e76t18o71p76i10l

10. 1. 2015 15:51

Já jsem neřekl, že se o dění na Ukrajině nikdo nezajímá nebo že se o ně zajímá málo lidí. Chtěl jsem zdůraznit nepoměr mezi reakcí na v uvozovkách "pouze" 17 mrtvých v Paříži a na 5000 mrtvých na Ukrajině, kteří už se někdy berou jako skoro něco normálního. Dle mého názoru má lidský život stejnou hodnotu v Paříži jako na Ukrajině.

A poslední odstavec ? Nevím, co bych dodal. Přijde mi, že jsem se vyjádřil dost jasně. Zkrátka někdy mám dojem, že někteří lidé touží po návratu vlády pevné ruky a svobodu ani nechtějí. Ne na základě médií. To může být, a kolikrát i skutečně je, obyčejná propaganda. Ale občas to člověk zaslechne naživo a to si pak říkám: "Je tohle vůbec možné ?" Takže já tím nevyjadřuji postoj, ale spíš konstatuji nepříjemný fakt. A východisko ? No zkrátka říkat vždy, co si myslím, byť je můj názor sebeméně populární, přitom na nikoho nijak nenávistně neútočit (tedy myslím slovně), nevnucovat nikomu svůj názor jak mají mnozí Češi v oblibě, zkrátka si názory vyměňovat a diskutovat kultivovaně. Na druhou stranu ale zachovat chladnou hlavu a snažit se věci hodnotit racionálně a neříkat menšinové názory jenom proto, abych na sebe upozorňoval tím, že menšinové názory říkám. Takových lidí je taky nemálo. Zkrátka nebát se postavit se za svůj názor, ale současně nepřestat používat mozek, abych tak řekl.

Tak jestli je to postačující odpověď.

2 0
možnosti
AK

Vy vážně chcete, aby Rusko "vrátilo" Krym ?. Tato možnost by přicházel v úvahu pouze po zničující jaderné válce. Jinými slovy, nevrátí jej, ani kdyby došlo k ruskému bankrotu, ani kdyby se dělo "já nevím co".

1 0
možnosti
Foto

A ani vrátit nemůže, protože pouze reagovalo na žádost krymské samosprávy o připojení k Rusku.

Takže jediným, kdo to může rozetnout, je opět krýmská samospráva, která by musela k celému procesu opět podnět třeba - zjednodušeně řečeno - žádost o připojení k Ukrajině.

A pane autore, co s Jeruzalémem, proč tak vehementně nebojujete o jeho odtržení od Izraele. A to bylo naprosto jasná anexe.

2 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik