Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Optimista, to je špatně informovaný pesimista.

0 0
možnosti
Foto

Říkám to jinak. "Přehnaný optimista, to je špatně informovaný pesimista. A přehnaný pesimista, to je špatně informovaný optimista". Pesimismus je základem lidského pokroku a bez optimismu by nikdy žádného pokroku nebylo dosaženo.

1 0
možnosti
JT

Výborná úvaha pane Netopile. Karma.

2 1
možnosti
JS

Doba, kdy někteří politici a kmotři byli nedotknutelní snad konečně končí. Mimo jiné díky policistům, státním zástupcům a soudcům, kteří se nenechají zastrašit a jdou i do vyšších pater politiky.

5 2
možnosti
RH

Doba se hýbe vždy, tentokrát k horšímu. Pokud nám vadilo, že byznysmeni ovlivňují chod politiky ve svůj prospěch, jak by mohlo být krokem k lepšímu, že jeden z oligarchů přímo řídí státní finance? Politika se oligarchizuje, ale můžeme se cestou do pekla klidně tvářit, že se nic neděje.

3 3
možnosti
Foto

J10a13n 84N12e56t75o73p75i82l

30. 4. 2014 22:05

Je tu jeden zásadní rozdíl. Janoušek vládu řídil, aby si vydělal miliony či miliardy (neznám výši jeho majetku). Babiš, kterého máte nepochybně na mysli, se do politiky zapojil až po získání oněch miliard, nemá politiku na kradení, zaměstnává tisíce lidí a je pro společnost i jinak prospěšný, třeba jenom tím, že firmy megaholdingu platí státu daně.

6 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik