Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, za toho čokoládového šaška tady rozhodně nikdo bojovat nebude. Jsou i lepší způsoby jak natáhnout brka, než padnout v boji za ukrajinské oligarchy a nacionalisty.

0 0
možnosti
Foto

J23a54n 79N76e93t13o57p35i89l

24. 1. 2015 11:11

Možná Vás to překvapí, ale já s Vámi do puntíku souhlasím. Bojovat za Porošenka či jiné ukrajinské oligarchy je rozhodně hloupý způsob, jak natáhnout brka. Problém je akorát v tom, že o ty tady nejde. Ti pouze vyplňují prostor, který chce Rusko obsadit svou agresorskou výbojnou politikou porušující mezinárodní právo, kterou se Evropě vysmívá. Čokoládový šašek a oligarchové Putina nezajímají.

1 0
možnosti
Foto

USA je před bankrotem. Proto veškerou snahu vynakládají k vyvolání války Evropa - Rusko. Proč, protože prosperita USA po I a II světové válce jim zajistila 10 až 15 let obrovskou prosperitu. To skončilo. Potřebují zase znovu rozmlácenou Evropu. Jinak se svého obrovského dluhu nezbaví. Ty malé války co posledních 15 let dělají je pro ně málo.

Pokud se jim to povede, budou se v TV dívat jak se zde pereme a mnout si ruce jak se jim narvané sklady zbraněmi vyprazdňují. Továrny u nich pojedou s výrobou flintiček 24 hod. denně a ti co je vlastní začnou zase přehazovat peníze na půdě vidlemi.

Bohužel na Rusi zhýčkaná Evropa nemá. Pokud by něco opravdu začalo, tak Rusové jsou v Berlíne za měsíc. Pokud ovšem nějaký šílenec spustí atomovou válku, tak ti co přežijí budou závidět mrtvím.

Za vlády Jelcina byla RF před definitivním bankrotem. US společnosti a banky se tam rozlézali jako vši v kožichu. Putin po nástupu přestal US poradce poslouchat. Chvíli nabírali US politici dech, byli si s ovládnutím Ruska absolutně jisti. Když jim Putin s Čínou udělal čáru přes rozpočet ve snaze rozpoutat válku v Sýrii. Uchystali odvetu. Slavný Majdan.

To již měli nacvičeno při jiných převratech.:-/

3 2
možnosti

To by mě fakt zajímalo, odkud berete ta  svá ekonomická data, že USA je před bankrotem.:-)Zkuste si někdy přečíst seriozní ekonomické weby, ne ten proruský humus. S překvapením zjistíte, že americká ekonomika je na tom nejlépe za posledních mnoho let, na rozdíl od ruska. A možná se něco dozvíte i o struktuře amerického dluhu

Rusko nebylo před definitivním bankrotem, ono skutečně státní bankrot vyhlásilo, v.r 1998 a dnes tam ono nezadlužené Rusko spěje opět.:-)

2 2
možnosti
PB

...... se taky divím, že ta hloupá a nepoučitelná Evropa nevyhlásila Rusku válku. Převálcovali celou Ukrajinu, vylodili se v Pobaltí, vokupujou celou Skandinávii,- a MY ?!? ....porád čekáme na jakejsi zázrak a vono se furt nic neděje .... mosim posílit ten pražskej Majdan,- je znát, že beze mne těch dvacet zmrzlejch blbců NIC nezmože, ale když nás bude 21, tak s tem konečně trochaj pohneme !  ..... Slava gerojam EUV;-D!

2 3
možnosti

Z čeho přesně se tak radujete, pane Brodský, můžete to popsat vlastními slovy ?

2 1
možnosti
Foto

Nejsmutnější na tom je, že z Moskalů u Čiernej nad Tisou, bude mít řada našich spoluobčanů ještě radost....

3 1
možnosti
JJ

Jejich radost Váš smutek a naopak. To je život milý Filipe;-)

1 4
možnosti
JG

J20. 69G83r66o96h

23. 1. 2015 23:28

Pane autore NATO i USA zbraně UA již dodává stejně jako Rusko separatistům, obě strany mají máslo na hlavě, zřejmě jste nečetl nebo neviděl poslední projev Porošenka.

Kdyby UA chtěla jednat o míru tak nebude vyhlašovat už 4 mobilizaci, připravuje se  5 a 6. Vůbec nejde o nějakou dohodu, UA bude unitární stát s jediným úředním jazykem ukrajinštinou, Krym zůstane Rusku a Východní UA bude něco podobného jako Podněstří.

1 2
možnosti
SS

Já zase neustále přemýšlím, proč Ukrajinský prezident, místo toho, aby hned od začátku s východem jednal, tam okamžitě poslal armádu. Navíc, když ti lidé tam, neudělali nic jiného, než  majdanisti. To tolik toužil po krvi? Vždyť mu muselo být jasné, že po té, jak se majdanisti k východu zachovali, a jaké měli požadavky (dokonce i hodit na ně atomovky - Tymošenková - naštěstí je Ukrajina nemá), se RF bude muset k vzniklé situaci nějak postavit.

Vážený autore, škoda, že jsme se v článku rovněž nedočetli (nebo alespoň já), jak to vše začalo, krok po kroku, včetně uvedení času jednotlivých akcí(majdan, podpora západních politiků a jaká, střílení do policie a demonstrantů včetně vyšetření kdo byli tito odstřelovači a kdo jim velel, dohoda s bývalým presidentem, za jak dlouho a proč byla tato dohoda porušena, přepadnutí autobusů kteří odvážely domů účastníky protidemonstrace majdanu a zabití některých osob z těchto autobusů, upálení občanů v odborářském(?) domě atd, atd.). 

Když vemu krok po kroku, tak se ani moc nedivím, že se Krym odtrhl a východ má tuto snahu taky. Všechno začalo postojem lidí, kteří ovládli majdan. Místo, aby vášně utlumili, tak je ještě více rozvířili. A pokud je pravda, že už USA vybíraly firmy na přestavbu námořní základny na Krymu, tak kdoví co bylo všechno v pozadí a kdo tahal za nitky.

4 3
možnosti

Krym "se" neodtrhl - Rusko ho okupovalo. 

Možná, že Ukrajinci řešili své vnitřní problémy nevhodným způsobem - to ale ani v nejmenším neopravňuje Rusy k okupaci části ukrajinského území.

4 1
možnosti
Foto

Vezměte ranec buchet, pane Netopile a vydejte se to říci odpovědným politikům přímo do Bruselu. Snad konečně prozřou a pochopí, že by měli začít 3.světovou abychom se všichni měli dobře R^

3 4
možnosti
Foto

J70a55n 67N80e81t50o32p70i83l

23. 1. 2015 23:09

Naprosto nechápu, proč zrovna jenom do Bruselu ? EU je spolek 28 zemí, které mají svoje politické představitele a představitelé jedné každé z těchto zemí by měli změnit svůj přístup. Brusel nerovná se EU.

3 1
možnosti

No, výborně, pane autore, karma, samozřejmě. Nedosti ale na tom, vězměme to zhruntu :

V úterý vystoupil v americkém Kongresu B. Obama a řečnil o tom, jak Amíci pomáhají Ukrajině. Sklidil za to ale výsměch, např. zde

https://foreignpolicy.com/2015/01/22/the-death-of-ukraines-cyborg-army-ukraine-russia-donetsk-airport-shelling/

Kdyby totiž Amíci pomáhali na Ukrajině, nevlaje dnes nad letištím zbořeništěm v Donbasu ruská vlajka. Obama ale mnoho nemůže ani kdyby chtěl (jako že nechce), Američané jsou v naprosté většině proti intervenci na Ukrajině, např. zde

https://foreignpolicy.com/2014/06/02/snap-poll-does-obama-need-to-put-troops-in-ukraine-to-prove-america-is-tough/

Tak to by byli Američané.

Mezitím v Evropě : představitelé hlavních zemí nechávají kreslit Lavrova (!!), kudy povede demarkační čára mezi Ukrajinou a proruskými teroristy ! Nekutečné.

A nakonec ta skvělá akceschopná (neimpotentní) organizace zvaná NATO : po 2 - slovy d v o u d e n n í m - jednání dospěla k závěru, že není s to ani určit, jak to vypadá s bojujícími Rusy na Ukrajině. Tak to je veliký úspěch, není-liž pravda ? Bylo by zajímavé vědět, kdy by se NATO vzpamatovalo. Až by byl Rus na hranicích s Bavorskem ?

Chudáci Ukrajinci. Západ je přece odepsal, to je snad již zřejmé.

6 6
možnosti
MR

M25i22l90a31n 89R14a32d74e27k

23. 1. 2015 22:08

Karma R^ lepe to neslo, ale Evropa nezvedne zadky dokud ji ty zadky nekdo nenatrhne.

8 2
možnosti
Foto

I67v75a63n 46M42a67r84e48k

23. 1. 2015 22:13

Brání Vám snad něco začít se v té věci angažovat ? Rád se podívám na váš " boj  s větrným mlýnem" R^;-D

5 7
možnosti
Foto

I62v12a32n 60M88a63r44e79k

23. 1. 2015 22:03

No, napsal jste to velmi přesvědčivě,bohužel i přesto se ruskou "rozpínavostí" necítím být ohrožen a krom toho pokud si to mohu vůbec dovolit jsem přesvědčen že na Ukrajině je to  o něčem zcela jiném. Dobrou noc !

6 10
možnosti
IB

I69v97o 94B95o18u33š81e

23. 1. 2015 23:44

A o čem to tam teda je?

1 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik