Diskuse

Epilog ODS

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete nesmysly. Na kongresu jsem byl a žádných takových kmotrovských dohod si nejsem vědom. Fiala svým projevem členy strany strhnul. Představuje naději. Pospíšilovi se naopak vrátil jeho sólismus, neschopnost pracovat v týmu. Nečasovi celou dobu mydlil schody, objížděl regionální sněmy a pomlouval ho, a delegáti, většinou též delegáti regionálních sněmů, to viděli. Nakonec pak Pospíšil neunesl porážku a navykládal nesmysly Mladé frontě, čímž za sebou spálil mosty.

0 0
možnosti
ZM

.... vzpomněl jsem si na devadesátá léta, ODA a volba předsedy Žantovského.... taky přišel ze dne na den, a byl presentovaný jako ten nej, nej..... strana už v té době ale žila svým vlastním životem....

0 0
možnosti
MP

Nelze srovnávat straničkou ze stranou, která tu byla déle

0 1
možnosti
LJ

Už několkátý prorok smutného konce ODS. Může to i věstit ještě dlouhý život. Zajímalo by mne, zda už nějaké sázkové kanceláře berou sázky na to, kdy ODS skončí. Sázejících by asi bylo hodně.

0 0
možnosti
BM

Já bych zatím nelámal hůl. Může se stát, že se ty "spásné" partaje alá Babiš či Okamura totálně ztrapní a bude ODS najednou zase dobrá.......;-(

1 1
možnosti
ZJ

Nejvíce odírají klávesnici ti, kteří ODS nikdy nevolili a nikdy volit nebudou.

A k novému předsedovi. Proti panu Sobotkovi je to osobnost. Ostatně v ODS měli kmotry, v ČSSD pouze "schopné" hospodáře. A největší průšvihy jsou v krajích. A tam již několik roků hospodaří protitřicetikorunová aliance. Sběratel funkcí a platů Hašek je pouhou špičkou ledovce.

4 1
možnosti
Foto

Ano , tak nějak to řekl i Marek Benda - spolehnutí, že ostatní také zklamou:-)

2 0
možnosti
RH

Autor prostě nemá rád ODS. Já sice taky ne, ale to mi nebrání používat oči a poznat, že problém s klientelismem mají všechny strany, které mají nějakou politickou moc. Závěrečné vzdychnutí nad špatnou politickou kulturou je groteskní, "západní standard" nespočívá v angažmá podivných politických hnutích jednoho muže určených k jednorázovému použití, stabilita západních demokracií (což se v posledních letech bohužel zhoršuje) spočívá ve stabilním stranickém systému. Problém je s voličem a nikoli se stranami.

3 0
možnosti
MP

Nikdy bych nepohřbíval pacienta nemocného s pokročilou rakovinou. Vřed se dá stále ještě vyoperovat, záleží na lékaři, v tomto případě na předsedovi. Moc dobře vím, jaký nadřízený, taková firma. Ctižádostivý člověk s takovou karierou- to není beznaděj pro tuto stranu. Mimořádně důležité bude, pošle li do EU hujera či realistu. To bude první základní krok. Údajně je to konzervativec, takže naděje umírá naposled. V neposlední řadě jí roste konkurence a není to jen SSO, ale i zcela čerstvá eurorealistická strana, jejíž jméno si nepamatuji. K pokroku může vyprovokovat, ne-li donutit, jen existence nějaké konkurence.

0 1
možnosti
MK

p.Petr...článek od tohoto autora opět nebyl o novém předsedovi,ale celkově o ODS jako takové...už to pochopte...karma tomuto článku.R^

0 0
možnosti
RH

Demokratická vnitrostranická volba je věcí strany. Dle mého soudu nemohla ODS dělat nic jiného, než zkusit nový začátek s novým leaderem. Eurovolby budou testem, jestli pacient operaci přežije nebo se odebere do politického hrobu..

0 0
možnosti
KV

K33a34r39e38l 33V64a22l50i15š

19. 1. 2014 14:04

Právě proto v blogu bylo řečeno:

ODS se včera de facto sama poslala na smetiště českých politických dějin

2 4
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik