Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Těch psychopatů v politici je! Až má obyčejný člověk pocit, že slušný člověk do politiky neleze. A když přece, jako lidovce Ludvík Hovorka, tak je včas vyšachován, aby nemohl těm lumpárnám bránit.

:-)

1 0
možnosti
JN

Že se Bém pokouší nacpat do nějaké trafiky, mě nepřekvapuje. Překvapuje mě, k čemu potřebujeme veskrze zbytečnou organizaci typu Evropské monitorovací centrum pro drogy, které ročně spotřebuje bratru 15mil. €? Nad neuvěřitelným množstvím zbytečných organizací zřizovaných a financovaných Evropskou komisí se však nikdo nepozastavuje. :-/

3 0
možnosti

Béme, Béme, špatně dopadneš.....chceš toho víc, než sis nakradl...

0 0
možnosti
Foto

Divil jsem se nad tou zprávou stejně tak. A to prý už úspěšně prošel prvním kolem.

0 0
možnosti
Foto

J55a73n 54N84e58t88o68p95i68l

26. 7. 2014 18:50

A ještě bych reagoval obecně. Dejme tomu, že onen post je odborný a o politiku tu nejde. Samozřejmě platí, že každý, kdo splňuje nějaká kritéria, má právo se přihlásit. Ale taky platí, že obraz země je ve světě takový jaký si ho občané udělají. Klidně ať se pan Bém přihlásí třeba na předsedu Evropské rady, ale je na nás a našich politicích, jaké reference mu přiloží na cestu a to by nám jedno být nemělo. O tom jsem nezvratně přesvědčen.

5 0
možnosti

Nám by to být jedno nemělo?

A jak to chceš v příštích volbách řešit?

Jinou svobodu Ti naši politici nedali...

0 0
možnosti
PK

P80e74t38r 74K89u63č28e57r21a

26. 7. 2014 18:35

No to je sila, trebaze ma spolecne s klukama z STB kvalifikaci. Klaus by neprosel.

0 0
možnosti
VH

Vy nevíte, že má odbornou lékařskou kvalifikaci? Získanou doma i v zahraničí? (Abych zabránil dalším kecům konstatuji, že získanou dávno před tím, než vstoupil do politiky.)

1 0
možnosti
VH

S hodnocením pana Béma jako politika souhlasím.

  Ale - ať se Vám to líbí, nebo ne - pan Bém se uchází o post odborný. Že Vás bolí především výše jeho platu je výhradně Váš problém.  O odborný post se jistě ucházet může. Kdekoliv.  A lidé znalí se shodují, že odborníkem v oboru prevence a léčby toxikomanie je.

   Já doufám, že zákaz činnosti z plitických důvodů před čtvrstoletím skončil.

2 0
možnosti
Foto

J14a74n 97N26e19t68o34p49i48l

26. 7. 2014 18:44

Chacha... Milý pane, mě nebolí výše platu. Když je někdo machr ve svém oboru, ať má měsíčně třeba 16 melounů. Pokud si je vydělá a nenakrade je, pak si je zaslouží. Mě bolí, že když už má nakradeno z našich daní, tak bychom jeho plat (samozřejmě pokud by onen post dostal) měli vlastně financovat opět my, byť se svými evropskými spoluobčany a přesto, že v evropském měřítku se to trochu ztrácí. Tady jde ale o princip. Nakradl si, nezavřeli ho a teď by měl být placen opět z našich peněz ? To za prvé. A za druhé bych se musel stydět, kdyby měl takový kriminálník reprezentovat na evropské, neřku-li světové úrovni. Říkáte, že s hodnocením pana Béma jako politika v zásadě souhlasíte - Vy byste se nestyděl ?

4 1
možnosti
ZK

Z57d77e44n74a 78K96o37č73í

26. 7. 2014 17:32

To si z nás dělá asi někdo srandu, ne 8-o?

2 0
možnosti
VH

Jo? A kdo jako? Soukromá osoba - MUDr Bém -, odvolávaje se na několik atestací v oboru a odbornou praxi (na tu jste, kupodivu, téměř všich zapomněli, ačkoliv v souvislosti s prevencí toxikománie se jméno Bém objevovalo dávno před tím, než se dal na politiku) se přihlásila na konkurs na jedno místo ředitele.  Vypisovatel konkurzu provedl první kolo vyběru, a odborník, doktor Bém prošel do dalších kol.

    Takže kdo a jak si dělá srandu?

0 0
možnosti
MW

jo jo je to k popukání

1 0
možnosti
VH

Myslíte fakt, že někomu vadí, že odborník jde do konkurzu, vypsaného na jeho odbornost?

0 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik