Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Vy jste ještě nepochopil, že kmotry má každá politická strana? Kdopak vyhrál senátní volby na Praze 10, o které se říká, že je Hrdličky?

5 0
možnosti
MK

Ano, hnutí ANO, chtělo-li vstoupit do regionů a obcí, muselo personálně nabobtnat. Pokud však budou přistupovat k různým pochybením svých zástupců, tak jak to řešili na celostátní úrovni, nemám obavy, že se mezi nimi usídlí mafiáni.

4 0
možnosti
RH

Už jsou díky ANO na radnicích, pokud budou páchat škodu, tak je to tak či onak odpovědnost strany. Pokud má strana desetitisíce clenu a demokratickou strukturu, tak se nelze mafianum zcela ubránit..

1 0
možnosti
PM

Ještě nedávno jste hnutí Ano obdivoval.

2 0
možnosti
JH

J91a54n 54H41a29n14á50k

15. 10. 2014 19:12

Pokud mluvíte o regionální úrovni hnutí ANO v Oloumouci, je možné, že máte i pravdu a do jisté míry Vás chápu, ovšem v celonárodním měřítku je to nesmysl, ovšem i tam oprávněně narážíte na jistá rizika.

Malé shrnutí. Hnutí ANO mělo 4 měsíce před loňskými volbami do PS PČR cca 4%, pak volby téměř vyhrálo. Krátce na to přeskočila preferenčně doposud vítěznou ČSSD.

Tento dynamický růst je sám o sobě nestandardní, ovšem nutně nemusí být špatný.

Do toho množství voleb a aby ANO udržel krok s mandátem, zájmem a požadavky veřejnosti, musel situaci, do které se samo dostalo, řešit masivním "náborem" kandidátů pro různé volby. Kromě obrovského zájmu ovšem muselo ANO čelit i množství zájemců o členství přeběhlíků a "agentů" etablovaných stran.

Bohužel, domnívám se, že i přes veškerou snahu (prověřování nových členů) se dočkáme několika mnohem závažnějších personálních přehmatů a skandálů a Vámi zmíněný příklad je jen začátek.

Nicméně z výše uvedeného tyto přehmaty chápu a záleží na postoji, jak se k budoucím personálním skandálům hnutí postaví jako celek.

Rozhodně to ale nevnímám jako zásadní problém, neboť jakýkoliv personální skandál nemůže v žádném případě destruovat klíčové prvky idejí hnutí ANO, které jsou na naší politické scéně nezbytné.

2 2
možnosti
LK

L44u17b73o24š 35K39r30i84m58l

15. 10. 2014 19:42

Je velmi hezké, jak jste ochoten ANO tolerovat lumpy a ještě to omlouvat a ostatním to nepřiznáte.

Zmiňujete zde idee. To jako myslíte ideu "Prostě to zařídíme" nebo "Prostě Vám ho postavíme" nebo "Prostě to zařídíme"? Stejně tak se mi líbí "TRANSPARENTNÍ" Adriana Krnáčová v Praze, která neplnila zákonem dané povinnosti ve společnostech, kde byla statutárním orgánem. Nebo je to idea "Co je dovoleno pánovi není dovoleno kmánovi"? 

Zkuste mi to prosím vysvětlit.

4 2
možnosti
MP

V ČSSD žádní zloději nejsou?

1 0
možnosti
MP

Proč se divíte? Vždyt už jde o politickou stranu, a podle Babiše  všichni politici jsou zloději. Takže už i jeho strana je strana zlodějů a darebáků...8-o

2 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik