Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36a43r74a 86R63a67n87k

18. 11. 2014 1:30

Tak kdyz ctu Vyvadila, Olsera tech nekolik dalsich soudruhu, tak mam pocit, ze to uz vre;-)

0 0
možnosti
Foto

Svoboda, a o tu nám jde především, je za současného režimu nižší, než byla před tzv. revolucí - milion zotročených zaměstnanců se směšnými platy, zdevastované osobnosti kouří na autobusových zastávkách, vypité mozky před Kauflandem, napomádovaní prodejci čehokoli s vybrakovaným mozkem, mediálně zblblí studenti politologie neschopní samostatného úsudku, ne, tohle není zrovna něco, čím se lze chlubit Rv

2 3
možnosti
Foto

Neskutečné! Byl jste někdy u očního lékaře, ušního, dušního?

2 2
možnosti

Komunistický puč nám nehrozí, protože jsme tak pevně zabudováni do západního světa, že není možné, aby se u nás stalo něco, co se jinde nestane. V dobrém i ve špatném to u nás bude velice podobné jako v ostatních zemích západní Evropy a severní Ameriky.

Avšak v tom to vězí, že právě tato civilizace směřuje k naprostému rozkladu a úpadku nikoli vinou nějakých komoušů, kteří by implantovali něco jiného, nýbrž proto, že se smaží ve vlastní šťávě. Pravdoláskařské fráze takových lidí, jako byl Václav havel, na tom naprosto nic nezmění. Dokud se budeme klanět nepřizpůsobivým menšinám, dokud nenazveme pravým jménem problémy spojené s přistěhovalectvím z Afriky a z Asie, apod., tak to tady půjde od deseti k pěti.

Komouši se ze všeho nejvíce báli tzv. štvavých vysílaček ze Západu, přičemž v každé venkovské hospodě si lidé říkali politické vtipy a nadávali na nedostatek spotřebního zboží.

Lidé jako Vy se zase nejvíce bojí komunistického puče, ale havlovské lhaní si do vlastní kapsy a upřednostňování krašořečnění a prázdných frází před nazýváním věcí pravými jmény a předsnahami řešit problémy je mnohem spolehlivější cesta do pekel než nějací komouši.

3 0
možnosti
Foto

R^

Ten článek Vám vyznavači levdy a prásky neodpustí.

1 3
možnosti
Foto

J20a81n 48N66e39t39o35p13i45l

17. 11. 2014 10:41

Hm, to asi máte pravdu;-D. Ale to je to poslední, co mi vadí.

1 1
možnosti
Foto

Komunistický puč u nás? To těžko.

Oni po tom kapitalismu tehdy nejspíš nejvíc bažili právě komunisti. Ti, kteří měli možnost vycestovat a následně srovnávat. 

Samozřejmě sami sebe viděli v roli movitých a mocných, které už nesvazuje  zkostnatělá rodná strana s rigidní hierarchií, kteří už nebudou muset hrát tu šaškárnu o vedoucí úloze pracujícího lidu, dělníků  a rolníků. 

Mnohým se tato vize i splnila, zejména byli-li už tenkrát u lizu, měli-li kontakty a znali-li cesty.

3 0
možnosti

Bubububu...

Něco jiného ke strašení by nebylo?

Exekutoři, nezaměstnanost nebo jiné aktuálnější hrozby?

2 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik