Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Jana Netolická

3. 7. 2012 18:45
Měla bych se vážně stydět

Původně jsem se vůbec do diskuse nechtěla míchat, ale to jsem vážně netušila, jaké vášně zde vzplanou. Dávám za pravdu všem těm, kteří mě vybízejí, abych se styděla.

Stydět bych se vážně měla. Jak je z deníku patrné, Lukáš dostal od otce mobil použitý, ale k narozeninám, které měl v červnu, si prostě nic jiného nepřál. Proto bych se měla stydět, že jsem s manželem zneužily jednoho použitého mobila k tomu, že posloužil jako dárek k narozeninám, jako odměna za dobré vysvědčení a také jako odměna, za to, že dohlédne na svého malého brášku na vodáckém táboře. Až se kluci vrátí z tábora, budu jim muset ještě něco koupit, protože si teď vážně uvědomuji, že použitý mobil není žádný extra dárek k narozeninám, přestože Lukáš vrněl blahem.

7 0
možnosti
ZA

MAVIS66

4. 7. 2012 1:10
Re: Měla bych se vážně stydět

Stydim se ja a omlouvam se, spatne jsem to pochopila :-/

Jinak pisete moc hezky a vtipne, dekuji R^

5 0
možnosti
AJ

astrudina

3. 7. 2012 14:52
Já spíš doporučuji - nevolat si s dětmi, které jsou

na táboře nebo jinde - to ony mají pocit, že mají pořád mámu za zády a chovají se jinak, než když jsou plně zapojené TAM, KDE JSOU.

A taky to telefonování domu- to je takové vydírání rodičů, děti si obvykle stěžují, že to a ono, rodiče si doma dělají hlavu a..kdyby tam přijeli, tak by viděli něco jiného.

Řekněte mu, ať vám nevolá, když tak ať vám zavolá Zubr, ne?

0 0
možnosti
D

denisa54

3. 7. 2012 14:27
Vtipný a smutný

Hezky jste to napsala, čte se to pěkně, i se u toho člověk usměje. Přesto je mi z toho trochu smutno. Uplácet dítě mobilem za to, že pojede na tábor, pak ten dovětek toho mladšího, že kdyby měli babička s dědou mejl, tak by za nima nemusel jezdit. Já vám nějak nevím, podle všeho jste fajn ženská s nadhledem a vtipem, možná bych na vašem místě ze sebe přestala před těma svejma chlapama dělat nedomykavou blondýnu, pro níž je vrcholem techniky mixér, ale asi bych hochy krapet srovnala do latě a snažila se nastolit rovnováhu mezi tím, co do nich vkládá jejich otec, počítačový expert a co do nich můžete jako máma vložit vy. Omlouvám se, pokud moralizuju, ale tak nějak mi to nedalo.

3 0
možnosti
T

tabasco

3. 7. 2012 14:33
Re: Vtipný a smutný

je to vrchol nevychovanosti. ono je totiž jednoduší dítě uplatit než ho vychovat slušnému vychování.

2 0
možnosti
K

kiwiisek

3. 7. 2012 14:18
Mě , 42 letému , povídá nedávno

jeden mlaďák v práci : jsem ti chtěl včera zkouknout profil na FB , a nemohl jsem tě najít....a já na to : mě nenajde nikdo...aháá , ty máš nějakej spešl filtr......ne nemám ho vůbec.....tyjo , to je divný , to bych tě našel....ne filtr - nemám FB...8-ojak nemáš ?....prostě nemám.......ale to neexistuješ8-o...vždyť se mnou mluvíš......no já vím - ale stejně8-o..

Řekl bych , že tahle sluchátková MP4 generace už má jen poloviční schopnost vnímat reálný svět:-/

zlatá doba , kdy kantor sbíral digitální hodinky a vracel je na konci roku , protože ho štvalo to pípání..:o))

2 0
možnosti
RV

radus1

3. 7. 2012 13:29
Hezké

Super článek, pěkně napsaný, úplně tomu rozumím (nebo spíš nerozumím ;-D), jsem na tom doma podobně.R^

2 0
možnosti
LC

lukaschmela

3. 7. 2012 13:19
Jsem nedavno

rekl pred navstevou, ze nemam FB a myslim, ze to nejak nema vyznam. Jejich 16-ti leta dcera vykrikla "Hustýýýý, respéééééékt !!!". Tak nevím, asi že dobrý;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1659x
Jsem obyčejná žena toužící po životě v zemi, kde je normální nebát se a nekrást, nikoliv nebát se krást. Jsem matka, která vychovává své děti v duchu poctivých zásad a přitom si není jistá, zda jím tím vlastně neubližuje.

Seznam rubrik