Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

My jsme kdysi dávno v rámci školní výuky (začátkem šedesátých) navštívili např. i zdejší drůbežářský závod. Zážitek.

Velký podíl viny na tom má socialistická živočišná výroba, kam se dostali lidé, kteří k živé přírodě nemajíé vztah. Z JZD chovů se staly chovy"tržní" - pro zvířata to bylo z louže pod okap.

1 0
možnosti
PC

Tohle mě vždycky dostane. Jednou jsem náhodně v televizi překlapl ndokument o něčem podobném (včetně porážek těch ubohých zvířat), a nevydržel jsem ani 10 minut. Tady mi stačily i ty obrázky...

Je mi zle, když pomyslím, kolik trestuhodných hříchů vůči přírodě a všemu živému lidstvo páchá.

Proto i dnešní situaci vnímám jako pořádnou facku nejpyšnějšímu tvoru na světě - člověku. Otázkou ale je, zda to bude facka účinná. Jsem totiž realista, takže si nemyslím, že to s námi hne natolik, abychom si začali konečně vážit skutečných hodnot a své priority tak razantně přehodnotili.

0 0
možnosti
JM

J81o24s86e89f 58M48i47k64e66l

30. 4. 2020 14:54

Ty mohutné, těžké lopaty, které mají ta telátka na uších - to je taky vynález! Tak to těm autorům taky připnout na ty pitomé palice! To zvíře se nemůže ani ohnat po mouše, poněvadž hrozí nebezpečí, že si tu ucho roztrhne, nebo si vyrazí oko. To už byly daleko vhodnější visačky, které za "starých zlých časů" používali naši jézeďáci.

1 0
možnosti
Foto

Utekla bych nejen ve snu.

0 0
možnosti
Foto

Snaží se utéci, a ještě k tomu ve snu.

To asi moc nesehnutá nebude.

0 2
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik