Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mirais

23. 2. 2012 12:10
Ta vaše hloupá ideologie multikulturalismu

přivede Evropu na pokraj občanské války. Ono by to možna v malém fungovalo, ale spolužijící kultury by musely být slučitelné. Ovšem všude, kde vstoupí netolerantní a roztahovačný islám jsou problémy. Muslimové jsou schopni vraždit ve jménu své víry, víte to ? Rv

1 0
možnosti
SS

Sergeant survived

22. 2. 2012 21:56
To jste jim to nandal, xenofobům.

Škoda, že jste zapomněl zmínit, že tzv. multikulturalismus a multietnicita znamená jenom příval netolerantních a povýšených přistěhovalců, kterým je naše kultura proti srsti.

Mimochodem, nemáte tušení jak to vypadá s multietnickou společností mimo Evropu? Třeba jak se dívají islámské země na masové přistěhovalectví z Evropy a s jakým nadšením se tam setkává? Samozřejmě čistě teoreticky, nic takového neexistuje, že? To by nás hnali:-/

3 0
možnosti
PP

PanPredseda PP-1

22. 2. 2012 21:26
http://youtu.be/TVY_-lUXLUs

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

22. 2. 2012 21:02
nebezpečný není Landa ale vy

přijímání muslimů je jednosměrka....lze je nyní přijmout nebo odmítnout, ale jejich děti už budou mít občanství a nepůjde to vrátit......a jednou se budou odtrhávat z Evropy nová Kosova plná ručníkářů;-)Rv

1 0
možnosti
K

kion121

22. 2. 2012 21:29
Re: nebezpečný není Landa ale vy

;-€;-OR^

0 0
možnosti
S

suzuki

22. 2. 2012 20:45
tak jsem si vzpomněl jak to bylo kdysi

V Británii, Německu (bývalé SRN) a dalších imperialistických zemích byly kdysi skupiny občanů, kteří byli v bolševických zemích prezentováni jako odpovědní, rozumní, nesehnutí hrdinové. Doma vystupovali podobně. Chtěli jedno jediné - ať jejich země odzbrojí a pak prý taky odzbrojí SSSR. Vy "nesehnutí" chcete abychom akceptovali neodůvodněné, přemrštěné, drzé a nekulturní požadavky přistěhovalců a oni že prý potom budou respektovat nás. Pro mne velmi podobná situace.

Bohužel, ale ti mírotvorci pracovali v žoldu bolševiků a ti bolševici je označovali za "užitečné idioty". Z historie se musíme učit.....

1 0
možnosti
K

kion121

22. 2. 2012 21:22
Re: tak jsem si vzpomněl jak to bylo kdysi

R^;-€!!

0 0
možnosti
K

kion121

22. 2. 2012 19:11
!!!

celá Evropa je multikulturní už hezkých pár století.

Problém je v tom, že to co vy si představujete pod pojmem

multikulturalismus může fungovat pouze sousedí-li spolu kultury si

podobné, a stejně se konfliktům neubráníte.

No a teď si představte, až si do Evropy, díky lidem jako vy, dovezeme patřičné množství muslimů.Co myslíte, jak to dopadne???!!!8-o;-€Rv

0 0
možnosti
PDC

Pierre de Croissant

22. 2. 2012 15:43
Autor, jako všichni multikulti plete pojmy s dojmy

1. Stupeň Doma si vaří každý co chce a občas se na multikulti ples obleče do kokosové skořápky. Fungovat to může. Jenže toto je pouze multifolklor.

2. Stupeň Každý má svůj životní styl-kulturu, ale nevnucuje jej ostatním. Fungovat může teoreticky, pokud jsou VŠICHNI ochotni v případě sporu ustoupit. Stále zůstává vedoucí jediná právní kultura.

3. Stupeň Někteří považují svůj životní styl-kulturu za vždy nedotknutelnou. V praxi nejde o vysněný multikulti svět, ale o tvrdý souboj kultur, z nichž pouze jedna se může nakonec stát vedoucí. ostatně jak by vedle sebe mohli žít lidé zvyklí na jinou obecnou úroveň agrese, třeba Švýcar nezamykající dveře a Afričan, připraven obrat každého slabšího, tak jak ho to naučila bída a tvrdost doma.ten je totiž zvyklý, že ukradení chleba je otázka života a ne poctivosti.

2 0
možnosti
IH

misaviki

22. 2. 2012 14:14
?

Asi takto: skupina zapálených muslimů a lidí žijících podle západoevropského vzoru. Nezahalené ženy, v létě v mini, uráží muslimy. Druhou stranu uráží zakuklený bubák. Muslimy uráží vepřové, které se podává ve fabrice v kantýně vedle ostatního jídla, druhé straně chutná a uráží je, že by měli ustoupit ze svého vepřa knedla . Muslima muže uráží nadřízená žena, nadřízenou ženu uráží že ji muslim neuznává.A takto bychom mohli vyjmenovávat do alelujá. Jak by jste tyto rozpory řešil? Tolerancí? Nemůžete tolerovat něco, co vás z podstaty uráží a co je v přímém rozporu s vaším přesvědčením a výchovou. Takže jsou tři možnosti - 1) přizpůsobí se mulimové (což by měli když jsem přišli s prosíkem) 2. přízpůsobí se většina (nezní to docela blbě?) 3. budou žít paralelně vedle sebe, ale ne spolu; každý podle svých pravidel a zákonů (otázka času kdy dojde ke střetu) Ani jedna z možností není multikulti. Všechny jsou sociální inženýrství snažící se spojit nespojitelné.

0 0
možnosti
C

CarolusMagnus3

22. 2. 2012 15:26
Re: ?

Jedna maličkost. Muslim nemá nárok  vecpat se do Evropy a cokoliv tu požadovat.

2 0
možnosti
NK

Nina Krásná

22. 2. 2012 14:06
Ale není mrtv ý

zrádci a nepřálelé vlastní kultury a národní identity byli vždycky. U nás byli za nacistů, byli za komunistů, tak budou i v budoucnu. Vyhubit lumpy se ještě nikdy a nikde nepodařilo.

2 0
možnosti
O

oslik

22. 2. 2012 13:55
Tak co to je to multikulti?

Autor plká dlouho a hlavně zcela zbytečně o ničem, protože sice se krásně čílí nad nepochopením tohoto pojmu, ale nic pro pochopení nenabízí.

Můj názor je takovýto. Ať si jiné kultury dělají co chtějí. Ovšem za předpokladu, že mě nebudou omezovat v projevech mé kultury, nebudou mě krátit na mých svobodách, příslušníci těch kultur mě nebudou okrádat ani ohrožovat na zdraví či životě v míře větší, než mě ohrožují příslušníci z kultury mé. Pokud cokoliv z toho dělat budou, budu se cítit ohrožen a budu se zcela logicky bránit. Tedy proti nim, samozřejmě, s celou tou jejich kulturou.

3 0
možnosti
NK

Nina Krásná

22. 2. 2012 14:09
Re: Tak co to je to multikulti?

ale to tedy máte špatný názor. Principem multikulti ideologie je to, že všechno evropské (případně euro- americké), bělošské a křesťanské je špatné a musí se to zničit. Všechen ostatní slovní balast, jako třeba tento článek, je jenom "hloubkový jazyk", který používal už soudruh Lenin pro zmatení "užitečných idiotů". Moc se toho nezměnilo.

1 0
možnosti