Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
/

/Roman35

22. 4. 2010 9:03
Pročpak to vaše NESERHNUTÍ

nemá pod dalšími články otevřenou diskusi?

0 0
možnosti
ZK

SID09

26. 1. 2010 8:33
??????

To je příprava na nějaký nový dotační titul z prostředků EU ?  ;-D?!!

0 0
možnosti
MV

Martin V

26. 1. 2010 8:29
Mulismky

Proč v diskuzích na blogu idnesu nejste schopni své názory obhájit?

Proč píšete o poměrně neškodném šátku a dívce, kterou baví ho nocit a ani slůvkem se nezmíníte o těch, které šátek či hijab nosit nechtějí? Takto to vypadá, že ženy mají svobodnou vůli zda nosit nebo ne.

Dále se v článku píše, že na muslimy někteří reagují podrážděně a ta dívka se tomu hrozně diví, asi by se nedivila, kdyby byla konfrontována se statistikou trestných činů spáchaných na švédkách, muslimskými migranty.

nepovolení diskuze a výmluvy na xenofobii, odhalují vaši neschopnost si svoje názory obhájit, již jednou jste stáhli a znovu vydali článek, pod kterým se vám nelíbila diskuze. Dost to o Vás vypovídá a nic lichotivého to není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1224x
Zabýváme se aktivitami z oblasti ekologie, lidských práv, práv zvířat a témat souvisejících. Vždy v souladu s přesvědčením, že ekologické problémy je třeba vnímat spolu s jejich sociálními příčinami i důsledky a s ohledem na ně je třeba je také řešit. Naši činnost vyvíjíme nezávisle na stranických a ekonomických zájmech a výhradně nenásilnými prostředky. Cílem blogu je aktuálně informovat o tématech, kterými se zabýváme nebo tématech nám blízkých. Pod našimi články vítáme diskusi, která neslouží pro šíření nadávek, urážek, stereotypů a nesnášenlivosti.

Seznam rubrik