Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Vidím, že by se kluci černí do toho měli obout a konečně se po 500 letech integrovat, tzn. koupit nějakou antikoncepci, nebo se po dvou děckách nechat vymiškovat, zakousnout se a učit se, učit se a učit se, pracovat a v noci spát. Všimněte si, že uvedený plán v podstatě nepotřebuje vstupní investice. Jinak budou na okraji společnosti po celém světě.

5 0
možnosti
HD

'mě zaujalo, jak si místní ženy také vydělávají věštěním přímo na ulici nebo jak děti chodí za lidmi a prosí o peníze. Pro mě jako Romku byla tato zkušenost hrozná. ̈''... Tohel je možné zažít i v Česku, co se paní tak diví?

2 0
možnosti
Foto

toho mála, co jsem mohla postřehnout, mě zaujalo, jak si místní ženy také vydělávají věštěním přímo na ulici nebo jak děti chodí za lidmi a prosí o peníze. Pro mě jako Romku byla tato zkušenost hrozná. Vidět, jakým způsobem získávají aspoň to málo na svůj život.

Zdroj: https://nesehnuti.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667080 Mně naopak připadá jako hrozný způsob živobytí založený na chození si pro všemožné sociální dávky.

5 0
možnosti
IM

I59v14a61n 16M66i19n73á56ř

16. 6. 2018 13:47

Pokud budou Romové ignorovat vzdělání, budou - "na okraji společnosti" vždy a všude. Jejich nevzdělanost jde ruku v ruce i s pozdější nezaměstnatelností. Proč by se měli majoritní společnosti cítit povinny .. jim donekonečna usnadňovat život ?

10 0
možnosti
AB

A36d77a83m 74B12í34l16e15k

16. 6. 2018 12:43

Občas jsem se pousmál, ale jinak zajímavé čtení.

0 0
možnosti
RB

Romové žijí na okraji společnosti, živí se věštěním z ruky a prodejem na tržnicích. Jak je to možné? Vždyť jenom u nás se k nim chováme špatně. Jestli to dobře chápu, na okraji toto etnikum existuje všude. Jak je to možné??????

7 0
možnosti
JH

Takže jako u nás.

4 0
možnosti
Foto

Romka olašského původu je to samé, jako Češka chodského původu?

2 0
možnosti
Foto

Dodával jsem nábytek i do Lučence a tam naproti Domu s nábytkem byly dva naprosto vybydlené paneláky. Majitelka obchodu s cikány měla velké potíže a tvrdila mi, že nejhorší jsou ti olašští. Sám tomu nijak nerozumím, mně přijdou všichni stejní.

0 0
možnosti