Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Krtek + Krtek

16. 3. 2012 8:56
Diky za super clanek. At se dari na cestach.

Hned sem si pri cteni vzpomnel na svoje lonsky cestovani po JV Asii. Co pisete o Kambodzi je do puntiku pravda a ja mel stejne pocity. Taky se mi v Phnom Penhu "haluzove" podarilo videt kambodzskyho krale Norodoma Sihamoniho, kdo by to rek, ze kluk jeden usata umi plyne cesky:-) Jen pro upresneni, videl jsem ho na jakesi tamni ceremonii, osobne jsem se s nim nebavil, zas takovy stesti sem nemel. Kazdopadne jestli muzu doporucit, tak s vasim stylem cestovani (ja cestuju podobne, neni nad spolecne cestovani s mistnimi domorodci), jedte do Barmy (Myanmar). Je to uzasna zeme a v mym zebricku preskocila i pro me oblibenou Kambodzu. Mensi "self promo" - par mych fotek z Barmy http://www.flickr.com/photos/76411839@N06/

0 0
možnosti
C

Camino.

17. 3. 2012 23:08
Re: Diky za super clanek. At se dari na cestach.

Nezapomenu na koncert svycarskeho doktora Beata Richnera v Siem Reapu, zalozil s financovanim svycarskych obcanu detsky spital Jayavarman VII, rika si Beatacello. Po koncerte nam oznamil: vy mladsi muzete darovat krev, vy starsi vyprazdnete penezenky. Barmu doporucuji take.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1337x
Omlouvám se, že blog není kompletní. Od návratu domů jsem se nedokázal dokopat k jeho dokončení. Stále chybí doplnit postřehy z Uzbekistanu, Turkmenistanu, Iranu a Turecka. Zavazuji se toto v pruběhu času doplnit v elektronické nebo knižní podobě. Nerad F.

Seznam rubrik