I muži mají své dny

O rozdílech mezi muži a ženami se toho napsalo již hodně, proto i já přidám svou trošku do mlýna.

Má kamarádka bydlí v bytě. Je to sice panelák, ale byt má opravdu hezky zařízený, útulný a moderní. V koupelně měla masážní trysky, které byly zabudované ve velkém plastovém krytu. Což o to, je to fantastická věc, ale bohužel kamarádce už dlouhou dobu nefungovaly. Takže se rozhodla, že požádá svého drahého muže, aby tuto vymoženost odmontoval. Jasné bylo, že za panelem budou chybět kachličky, ale dle slov jejího partnera: „Žádný problém, já a můj kámoš specialista to zvládneme levou zadní! Jaké kachličky by sis představovala? Myslím, že jsem ve sklepě viděl krabici se zbytky kachliček z koupelny, tak já je použiji, co ty na to?“ „No jasně, pokud to budou ty stejné, značka ideál, pokud ne, stačí bílé, i tak to bude vypadat pěkně, protože koupelna je v modrobílém obložení,“ spokojeně odpověděla kamarádka.

Chlapi se dali do díla, vzali ze sklepa krabici s kachličkami, zavřeli se do koupelny a odpoledne moc spokojení vyšli ven s tím, že dílo je hotovo. Následně pánové odjeli na pivo.

Kamarádka vešla do koupelny. Každá kachlička měla jinou barvu, velikost i sktrukturu. Navíc volná místa bez kachliček byla zaplácána betonem. Její reakci hlasitého nadávání a lamentování  jistě chápete stejně jako já – řvala bych taky. Ukázalo se, že chlapi ve sklepě našli krabici, kde sice první kachlička byla z koupelny, ale další byly z chodby, záchodu a použili dokonce některé kousky bez místa původu či určení. Asi je to věc vkusu, každopádně její partner byl se svým dílem vážně spokojen, zřejmě má rád mozaiky.

Podle mě to krásně ilustruje rozdíly mezi muži a ženami. Člověk zkrátka musí myslet na to, že jsou mezi námi rozdíly a ne vždy je lehké se na něčem domluvit, ačkoliv může jít o jednoduchou a pro každého jasnou věc. Je potřeba to mít na paměti a to nejen v soukromém životě, ale i v životě pracovním. Pokud na to budete myslet, mnohdy si ušetříte šok a ochráníte nervy.

Autor: Taťána Nepustilová | pondělí 9.2.2015 10:00 | karma článku: 10,91 | přečteno: 697x
  • Další články autora

Taťána Nepustilová

Historický klenot Čechů

14.4.2016 v 14:34 | Karma: 15,05

Taťána Nepustilová

Maluji

29.2.2016 v 14:47 | Karma: 7,05

Taťána Nepustilová

Splněná přání

21.1.2016 v 9:10 | Karma: 8,91

Taťána Nepustilová

Pomoc ostatním...

12.10.2015 v 14:43 | Karma: 8,97

Taťána Nepustilová

To nevymyslíš…

21.9.2015 v 11:00 | Karma: 18,26