Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J44a40n 50V56e77s20e68l87ý

8. 8. 2013 3:14

;-D;-D;-D

No Vy jste ale trouba! Tak jste to promázl hloupý fízle! Rv

A teď zkute odpovědět vy nabubřelý hlupáku, jak budete našimi letadelky, které nedohoní současná dopravní letadla, náš vzdušný prostor chránit. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Již opakovaně jsem napsal, že můžeme dělat obranu pouze takovou, na kterou máme peníze a nelze se u nikoho zadlužovat, protože bychom tady našim dětem zanechali pouze obrovské dluhy. Pokud to nechápete, je mi Vás líto. Z vašich vyjádření Jane Veselý, nebo jak se vlastně opravdu jmenujete, je zcela zřejmé, že trouba jste Vy sám, a hodně velký, a jen si zde léčíte svoji těžkou zakomplexovanost. Proto jsem se rozhodl, že Vám, ani dalším vám podobným individuím nebudu nadále již na nic odpovídat, protože se nenechám sprostě urážet od anonymních pitomců, kteří o sobě nevyplnili ani svovo na svém profilu, ani si tam nedali žádnou svoji fotografii, aby je náhodou někdo nepoznal. Podobné nadávky a vyjádření můžete možná používat vůči vaší manželce, pokud Vám ovšem nedá okamžitě přes vaši nevymáchanou hubu, Vy nulo, a nebo vůči svým dětem, které Vás za to také jistě patřičně "ocení". Doporučuji Vám, abyste navštívil psychiatra a to v době co nejbližší, neboť jste zcela prokazatelně vážně psychicky nemocen a stáváte se nebezpečím pro celou společnost. !!!!!!

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BT

je poněkud trapné když bloger u svých článků sám mínusuje ;-D

4 0
možnosti
JV

J96a10n 10V65e71s44e28l90ý

1. 8. 2013 2:00

Asi to má nařízeno ode dne 6.6.2013 od předsedy strany pana ing. Jiřího Paroubka! :-P

3 0
možnosti
Foto

Tak za prvé, nejsem politik a ani jím být nechci, jen pomáhám slušnému levicovému politikovi s bezpečnostní problematikou - a to zcela zdarma. A za druhé, ty články sem píši tímto stylem právě proto, abych k nim vyvolal diskusi, protože tyto problémy je třeba řešit efektivně a podle přání občanů, nikoliv podle představ nějakého přihlouplého politika, který si chce přivydělat. Diskutovat se dá vždy slušně, ale někteří "anonymové" tady uráží kohokoliv a staví se do pozice všeználků. A já jen odpovídám ve stylu "Na hruhý pytel - hrubá záplata". Pochopil jste to už a nebo to ještě potřebujete dovysvětlit? :-)

0 2
možnosti
BT

nevím o tom že bych vás nějak urážel, když napíšu že problematice nerozumíte myslím tím že tomu nerozumíte, chcete vyvolat tímto blogem diskuzi o čem? můžete diskutovat jak chcete pořád zůstává faktem že l-159 nemůže plnohodnotně zabezpečit náš vzdušný prostor, na to prostě není stavěná, výkřiky typu " lid nemá co žrát ( kruciš běžte se zítra podívat do nejbližšího supermarketu a zjistíte jak "lid nemá co žrát) nebo hodnocení oponenta jako "hloupé kecy etc etc tak nevím ale asi máme každý jinou představu o diskuzi, prostě této oblasti nerozumíte a zkusil jste to přes nižší pudy,

říkáte že řešit efektivně dobrá zeptám se vás tedy přímo v čem spočívá úspora náhrady Gripenů za L-159?  když pominu jejich neschopnost nahradit je po stránce jak taktické tak strategické, jstze schopen mi odpovědět klidně a za pomocí faktů a ne hladového lidu?

2 0
možnosti
BT

krásně jste se okopal v diskuzi pane Němec, každý k s vámi nesouhlasí je okamžitě seřván, nevím jestli jste si takové manýry zachoval jako policajt či máte pocit že tak politik mluví, v každém případě arogantního a ještě diskuze neschopného politika ten "lid " kterým se tak oháníte nepotřebuje

4 1
možnosti
Foto

Pane, náš lid potřebuje hlavně vzdělané, schopné a značně průbojné politiky, kteří se nebojí, protože ti, kteří nikdy nic nerozhodnou a bojí se učinit jakékoliv opatření jsou k ničemu. A jedním z nejlkvalitnějších takových levicových politiků je právě Ing. Jiří Paroubek a já mu právě proto pomáhám. Jsem totiž přesvědčen, že je jedním z mála našich politiků, který je schopen mnohé prosadit pro obyčejné, slušné a pracovité lidi. Mějte se pěkně. :-)Mir. Němec

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Je zajímavé, jak kde kdo tady vyhazuje peníze našich občanů doslova oknem, aniž by tady existovalo jakékoliv reálné ohrožení. Cožpak naše země útočí na ostatní státy? Cožpak se jim plete do jejich politiky a ohrožuje je, aby měly důvod na nás útočit? Cožpak si hrajeme na pány světa jako někdo, kdo se pak diví, že mu to ty napadené státy vrací?  Z tohoto hlediska jsme zemičkou naprosto nezajímavou a vaše argumentace pouze nahrává hňupům, kteří pracují pro zahraniční výrobce předražených letadel, které zaplatíme z peněz našich lidí, kteří už tady nemají pomalu co do huby a mohli bychom tyto peníze použít úplně někde jinde. Dělat perfektní a špičkovou obranu státu za peníze, které nemáme je vrcholem arogance, protože veškeré tyto zbrojní kšefty jsou účelově několikanásobně předražené, aby se mohli politici napakovat na úkor ostatních občanů. Tak si nechte vaše hloupé kecy, Vy chytráku!!!!!!!

0 2
možnosti
VH

I blb z Horní Dolní umí zvážit, že podzvukové  bitevníky opravdu nemají parametry nadzvukových letadel. A že není až tak důležité (v případě boje), za jak dlouho přeletí naše území.

  Zač nás, proboha, považujete, že nás krmíte žvásty?

2 1
možnosti
Foto

Nikdo tady netvrdí, že L-159 mají parametry nadzvukových letadel. Nebo Vy jste to někde z mého článku vyčetl? Pochopil jste vůbec smysl tohoto článku, Vy chytrolíne Hrubý, který tady kritizujete úplně všechno, aniž jste sám schopen cokoliv napsat?

0 3
možnosti
BT

člověk by řekl že člověk který si do svého curriculum vitae napíše to co vy tomu bude trochu rozumět a dokonce se nazve " stínovým ministrem" dle textu to ovšem vypadá že spíše stínem než ministrem a tvrdit že  L-159  nahradí plnohodnotné stíhací stroje je od toho kdo se pasuje na odborníka víceméně úsměvné, tak jen pro vás krátce L-159 je lehký bitevník který není určen k vedení vzdušných soubojů, není primárně ozbrojen ( vše je v podvěsu) není schopen ani dostihnout rychlejší dopravní letadlo prostě cvičné letadlo na které se pověsily zbraně a doplnila americká avionika , letedlo vhodné pro povstalce kdy protivník nedisponuje PLO ani vlastními letadly jinak je celkem na nic

5 1
možnosti
Foto

A Vy, pane, čekáte nějakou vzdušnou bitvu, nebo dokonce válku, že mně tady školíte? Můžeme kupovat či pronajímat pouze to, na co máme a ne tady kvůli dvěma funkčním letadlům ožebračovat celý národ. Klidně si kupte Gripena třeba na zahrádku (tři jsou tam již odstavené) a každý den se na něj dívejte. Ale lidi to platit nebudou, to si buďte jist.:-)

0 2
možnosti
DM

Tentokrat celkem souhlas. Jen bych od stinoveho ministra vnitra tak nejak ocekaval, ze jeho pisemny projev nebude zalozen na souvetich o 10 vedlejsich vetach, cimz se pak cely text stava velmi obtizne citelny :-(

0 2
možnosti
OK

Souhlas? To jako souhlasíte s koncepcí ochrany našeho vzdušného prostoru proti nepřátelským ultralightům?

3 1
možnosti
OK

L-159 je výtečný v avionice, zatímco koncepčně jde o letoun z přelomu padesátých a šedesátých let minulého století, tedy "poněkud" zastaralý.

Už jste někdy slyšel, že nějaké dopravní letadlo musely doprovodit stíhačky (ztráta spojení, neoprávněný vstup do vzdušného prostoru, únos...)? No, a k tomu jsou ty naše "výborné" L-159 naprosto nepoužitelné. Proč? Protože tou svou maximální rychlostí je buď vůbec nedožene, nebo tak někde nad severním Polskem, kde mu pak dojde palivo a bude muset přistát tam.

To už je lepší řešit smluvně ochranu našeho vzdušného prostoru cizím státem, než k tomu používat upgradovaná cvičná letadla (ano, L-39, z něhož L-159 vychází, je cvičný stroj). Je to jako kdyby policie používala trabanty s vylepšeným motorem a palubním počítačem.

4 0
možnosti